2014-11-09 14:20:45
Φωτογραφία για ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΑΦΕΛΑΪ ΑΠΟ... ΤΕΝ ΚΑΤΕ!
Τα καλύτερα λόγια για την αξία του Ιμπραΐμ Αφελάι είπε ο Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στην «Real News» και τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά είχε ατυχίες με τραυματισμούς που τον έφεραν πίσω.

«Ο Αφελάι είναι πραγματικά φανταστικός παίκτης αλλά και πολύ άτυχος. Είχε τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός δράσης για περίπου δύο χρόνια. Ήταν ίσως το μεγαλύτερο, σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα, ταλέντα της γενιάς του στο ολλανδικό ποδόσφαιρο όταν έφυγε για την Μπαρτσελόνα».

Για το αν ο Αφελάι μπορεί να γίνει επιστρέψει ξανά στο επίπεδο που ήταν προηγουμένως: «Παρακολουθώ την καριέρα του εδώ και χρόνια, παρότι δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί του. Τον παρακολούθησα και στην Μπαρτσελόνα όπου ήταν αρκετά άτυχος. Αυτό που χρειάζεται τώρα ο Αφελάι είναι να βρει ρυθμό. Κι αυτό θα συμβεί εβδομάδα με την εβδομάδα. Όπως παίζει στα ματς. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι σπουδαίος».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν εκπλήσσομαι από τον Ολυμπιακό (για τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ). Ήξερα απ’ όταν δούλευα στην Ελλάδα, τότε που ακόμα ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες δυνατότητες και κάναμε αρκετά πράγματα, ότι Ο Ολυμπιακός είχε πάντα δυνατή ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ