2014-11-10 10:28:30
Φωτογραφία για Πάτρα: Προσπάθησαν να απαγάγουν 12χρονη
Δωδεκάχρονη παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής, σε ένα περιστατικό που έγινε κοντά στην πλατεία Βουδ και έκανε το κοριτσάκι να βάλει τα κλάματα, καθώς ο άγνωστος δράστης προσπάθησε να την πάρει μαζί του.

Το όλο θέμα, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της Πάτρας, έγινε πριν από μερικές μέρες. Το κοριτσάκι γόνος γνωστής πατρινής οικογένειας επέστρεφε στο σπίτι του, καθώς η μητέρα του το είχε στείλει για να πάρει ψωμί. Ενώ το 12χρονο κορίτσι περπατούσε αμέριμνο ένας άνδρας ψηλός και γεροδεμένος άρχισε να την ακολουθεί από πίσω όταν ξαφνικά την σήκωσε στον αέρα προσπαθώντας να την πάρει αγκαλιά και να φύγει μαζί της, στρίβοντας σε κάποιο στενό της περιοχής.

Tο κοριτσάκι έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και για καλή του τύχη οι φωνές του συγκέντρωσαν την προσοχή των περαστικών και των επιχειρηματιών της περιοχής, αναγκάζοντας τον δράστη να το αφήσει. Οι περαστικοί και οι καταστηματάρχες βλέποντας τον άγνωστο να σπεύδει σε φυγή και έχοντας καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά ξεκίνησαν να τον κυνηγούν, τρέχοντας μαζί του προς την Αγία Τριάδα, απειλώντας τον ότι θα τον λιντσάρουν.

Ο άγνωστος τελικά κατάφερε να τους ξεφύγει. Όσο για το κοριτσάκι είχε πάθει σοκ, βάζοντας τα κλάματα, πέφτοντας στο πεζοδρόμιο. Το κοριτσάκι, παραδόθηκε στην οικογένειά του και η Ασφάλεια Πατρών διερευνά το περιστατικό.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΝΩΛΑ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΝΩΛΑ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ