2014-11-27 16:50:32
Φωτογραφία για Πάτρα: Μηνύει κτηνίατρο γιατί τον δάγκωσε ο σκύλος του!
Ιδιοκτήτης σκύλου μηνύει κτηνίατρο επειδή όσο το τετράποδο βρισκόταν στο ιατρείο τον δάγκωσε προκαλώντας του σοβαρό τραύμα στο χέρι! Πρόκειται για σπάνια περίπτωση αν σκεφθεί κανείς τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβησαν όλα και την εξέλιξη της υπόθεσης που κανείς και με τίποτα δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Όλα συνέβησαν πριν από ένα περίπου μήνα, όταν 37χρονος Πατρινός έσπευσε σε κτηνιατρείο επειδή ο σκύλος του ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρότατη ασθένεια που μάλιστα βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο με αποτέλεσμα οι πόνοι στο σώμα του να είναι αφόρητοι.

Ο ιδιοκτήτης, λοιπόν, μπήκε στο κτηνιατρείο σαστισμένος αφού είχε διαπιστώσει πως το αγαπημένο του σκυλί είχε πιο έντονο πρόβλημα από άλλες φορές και μάλιστα το κρατούσε στην αγκαλιά του. Όμως η κτηνίατρος στην προσπάθειά της να τοποθετήσουν το τετράποδο στο χειρουργικό τραπέζι προσπάθησε να το πιάσει με αποτέλεσμα το σκυλί να πονέσει και ενστικτωδώς να γυρίσει και να..
. δαγκώσει το χέρι του ιδιοκτήτη του στο ύψος του μπράτσου. Μάλιστα φαίνεται πως τον δάγκωσε με τόση δύναμη που του προκάλεσε σοβαρό τραύμα! Σε βαθμό μάλιστα τέτοιο που κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του (του ιδιοκτήτη του σκύλου) στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και εισήχθη στα επείγοντα. Και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες ιατρικές υπηρεσίες κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για περίπου πέντε ημέρες. Και το ένα δυσάρεστο διαδέχθηκε το άλλο αφού στο ίδιο χρονικό διάστημα, έγινε και ευθανασία του σκύλου!

Προσανατολίζεται σε... μήνυση εναντίον της Κτηνιάτρου!

Και εδώ η ιστορία παίρνει την απίστευτη τροπή... Παίρνοντας εξιτήριο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου αποφάσισε να επισκεφθεί το κτηνιατρείο διαμαρτυρόμενος για το τραύμα που υπέστη. Και υποστηρίζοντας ότι η κτηνίατρος ευθύνεται για ό,τι συνέβη στον ίδιο, επειδή δεν έπιασε σωστά το σκυλί του αλλά προσπάθησε να τον τραβήξει από το σημείο στο οποίο το τετράποδο πονούσε περισσότερο και κυριολεκτικά ούρλιαξε στο άγγιγμά της, μέχρι που γύρισε να δαγκώσει το αφεντικό του. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του άτυχου σκύλου δεν έμεινε στις διαμαρτυρίες, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει δηλώσει σε άτομα του περιβάλλοντός του πως προσανατολίζεται σε υποβολή μήνυσης και αγωγής εναντίον της κτηνιάτρου.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ