2012-04-29 23:27:04
Φωτογραφία για Γ.ΣΠΑΝΟΣ: Όλο το Περιστέρι υπερήφανο για τον Ατρόμητο
Αφού πρώτα επισήμανε ότι η ήττα από τον Ολυμπιακό πρέπει να αποτελέσει την σπίθα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον ο Γιώργος Σπανός τόνισε πως «η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ» για τον Ατρόμητο και ευχαρίστησε παίκτες, προπονητές και φιλάθλους της ομάδας!

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (29/04) ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, στην οποία συγχαίρει όλους όσοι βοήθησαν την ομάδα να ζήσει μια από τις κορυφαίες στιγμές σε ολόκληρη την ιστορία της. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι η προσπάθεια από μέρους του δεν θα σταματήσει εδώ και δεσμεύεται πως θα κάνει τα πάντα για να φτάσουν οι Περιστεριώτες ακόμα πιο ψηλά στο άμεσο μέλλον!

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επιθυμούν να συγχαρούν μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους χιλιάδες Περιστεριώτες φιλάθλους που όλοι μαζί συνετέλεσαν να ζήσουμε μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ομάδας μας.


Η χθεσινή (28/04) μέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας δεν πρέπει να μας στενοχωρεί. Αντιθέτως, πρέπει να αποτελέσει την σπίθα που θα μας συσπειρώσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον για να ζήσουμε και άλλες τέτοιες μεγάλες στιγμές!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την συγκλονιστική τους προσπάθεια. Λύγισαν στο τέλος αλλά είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς. Έστειλαν το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανάπτυξης. Ευχαριστούμε τους Περιστεριώτες φιλάθλους, που εν μέσω μεγάλων δυσκολιών, στάθηκαν με όλη τους τη ψυχή δίπλα στην ομάδα και άγγιξαν μαζί μας το όνειρο!

Ωστόσο, η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Οι προκλήσεις συνεχίζονται. Μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε και θα φθάσουμε τον Ατρόμητο ακόμη πιο ψηλά. Τους καλούμε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα μας εν όψει των αγώνων play offs και να μεταφέρουν σε κάθε γειτονιά της πόλης, τις ιδέες, τις αξίες και τα ιδανικά τους συλλόγου μας. Όλο το Περιστέρι είναι υπερήφανο για τον Ατρόμητο».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ