2014-11-30 15:52:25
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗ Ferrari Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ
Ο Λιουίς Χάμιλτον τόνισε πως δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ferrari, ενώ μίλησε και για την κατάκτηση του εφετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος με τη Mercedes. Παράλληλα, ο Βρετανός πιλότος αναφέρθηκε και στους στόχους του για το μέλλον.

Αρχικά, ο Χάμιλτον τόνισε στην εφημερίδα «Bild» για τις επόμενες ημέρες μετά τον παγκόσμιο τίτλο: «Θα ηρεμήσω απόλυτα από τα μέσα Δεκεμβρίου για τουλάχιστον μιάμιση εβδομάδα. Τα Χριστούγεννα θα πετάξω πάλι στην Αμερική για να κάνω σκι. Σας λέω, ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στον κόσμο από το να κάνεις σκι την παραμονή των Χριστουγέννων. Έχω εκεί ένα σπίτι, όπου θα κάνουμε μία μεγάλη οικογενειακή γιορτή με χιόνια, γαλοπούλα και ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο».

Στη συνέχεια, ο Βρετανός πιλότος συμπλήρωσε για τους μελλοντικούς του στόχους: «Ποτέ δεν ήταν στόχος μου, να κατακτήσω δέκα τίτλους ή περισσότερους. Δεν γνωρίζεις ποτέ, πότε θα τελειώσει η καριέρα σου. Και τον έναν τίτλο τον θεωρούσα τότε κάτι φοβερό. Τώρα είναι δύο, ακόμη καλύτερα. Τρεις, όπως ο Άιρτον Σένα, θα ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο».

Τέλος, τόνισε για το αν είχε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ferrari: «Δεν είχα ποτέ αυτό το όνειρο για τη Ferrari. Το αυτοκίνητο φαίνεται μεν υπέροχο στα κόκκινα, όμως μπορώ κι εγώ να αγοράσω μία Mercedes και να την βάψω κόκκινη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ