2014-12-11 21:20:15
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ο Αβραάμ στον Ολυμπιακό;
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του κόντρα στη Μάλμε, στην αυλαία της φάσης... των ομίλων του Europa League και με τη νίκη του με 4-2 πήρε την τρίτη θέση, μαζί καιτο εισιτήριο για τους “32” του Europa.

Πλέον οι “ερυθρόλευκοι” στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσειςκαι ρίχνουν το βάρος στη μεταγραφική ενίσχυση, για να επανέλθουν στην πρώτη θέση της Σούπερ Λιγκ.

Πρώτη προτεραιότητα ενόψει τους Ιανουαρίου είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, που θα “μπαλώσει” τις τρύπες στα μετόπισθεν, μετά μάλιστα και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Αμτιντάλ, που όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στη Βαρκελώνη.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά και ανάμεσα στις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Στον Ολυμπιακό βλέπουν με πολύ θετικό μάτι την επιστροφή του αρχηγού, μετά μάλιστα τις καλές εμφανίσειςπου πραγματοποιεί στην Τουρκία, ωστόσο η υπόθεση δεν είναι εύκολη.


Ο ίδιος ο έμπειρος στόπερ, παρά το γεγονός ότι δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από τους Πειραιώτες θέλει να γυρίσει στο λιμάνι. Ωστόσο αν γυρίσει δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa, καθώς η Τραμπζονσπόρ συμμετέχει και εκείνη στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, κάτι που αποτελεί εμπόδιο.

Κατά τα άλλα, το όνομα που φιγουράρει στην κορυφή της λίστας είναι αυτό τουΜπρούνο Άλβες. Ο 33χρονος Πορτογάλος επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Φενερμπαχτσέ, η οποία παρουσιάζεται θετική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει. Φέτος ο διεθνής άσος έχει παίξει μόλις σε έξι αγώνες, ενώ το συμβόλαιό του φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Για το ενδεχόμενο της μεταγραφήε ο παίκτης δήλωσε:

“Μέχρι τώρα που μιλάμε, δεν γνωρίζω για ενδιαφέρον ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από καμία ελληνική ομάδα. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε, που λήγει σε ενάμιση χρόνο, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Σίγουρα η προοπτική να αγωνιστώ την Ελλάδα με ενδιαφέρει, γιατί είναι μία χώρα στην οποία πέρασα πολύ καλά τη διάρκεια της σεζόν που αγωνίστηκα εκεί. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις και μακάρι μία μέρα να επιστρέψω στην Ελλάδα“.

Εκτός από τον Άλβες, είχε ακουστεί ο Ρέγες της Μονακό (παίζει δανεικός στην Αϊντχόφεν) και ο Ελάντερ της Μάλμε.

Αναφορικά με τα άκρα της επίθεσης επανέρχονται οι περιπτώσεις του Ρέγες της Σεβίλλης και του Πέδρο Λεόν της Χετάφε, δύο παίκτες που έχει εξετάσει στο παρελθόν ο Μίτσελ. Την ίδια ώρα, στη Σερβία αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λάζοβιτς του Ερυθρού Αστέρα.

Εκτός από προσθήκες θα υπάρξουν και αποχωρήσεις στο ρόστερ, αφού ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί να δουλεύει με λιγότερους παίκτες και από τη στιγμή που θα γίνουν 2-3 (ή και περισσότερες) μεταγραφές τον Γενάρη θεωρείται δεδομένο ότι θα φύγουν παίκτες με τη μορφή δανεισμού ή θα παραχωρηθούν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ