2015-01-16 14:44:15
Φωτογραφία για ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΠΑΧΟΥΙ, ΑΝ...
Για τον Ναμπίλ Μπαχούι φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Ο νεαρός εξτρέμ της ΑΙΚ Στοκχόλμης από τη μεριά του, φρόντισε να... ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα, υποστηρίζοντας πως δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή, αλλά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να έρθει στον Ολυμπιακό σε περίπτωση που η ομάδα του δεχόταν όντως πρόταση.

Μιλώντας λοιπόν για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, απάντησε. «Είναι κάτι νέο για μένα. Υπάρχουν φήμες εδώ και δύο χρόνια στη σειρά. Δεν με νοιάζουν οι φήμες. Αν γίνει πρόταση και δεχτεί η ΑΙΚ, φυσικά θα πάρω μεταγραφή. Θα δούμε», είπε ο Μπαχούι και συνέχισε για τον Ολυμπιακό.

«Ήταν στον ίδιο όμιλο στο Champions League με τη Μάλμε. Ξέρω πως ο Τζίμι Ντουρμάζ παίζει εκεί. Είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Αλλά στην πραγματικότητα δεν έχω ακούσει κάτι. Αν αληθεύει, θα μιλήσω με τον Τζίμι, αν του αρέσει η ομάδα, πώς νιώθει και άλλα τέτοια».

Τέλος, για τα 22 εκατ. κορώνες (περίπου 2.3 εκατ. ευρώ) που ζητάει η ΑΙΚ για να τον παραχωρήσει, ο νεαρός κατέληξε. «Δεν ξέρω κάτι. Ξέρω πως υπάρχει κάτι αναληθές στη μέση. Δεν γνωρίζω το ακριβές ποσό. Μπορείτε να ρωτήσετε τον Μπιορν (Βέστρομ, αθλητικός διευθυντής της ΑΙΚ)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ