2015-01-21 02:53:06
Φωτογραφία για Opel Adam με CanvasTop και Easytronic 3.0
To Opel Adam λανσάρει καινούργιες προτάσεις με προηγμένες τεχνολογίες και... χαρακτηριστικά που δίνουν νέες δυνατότητες στην ποικιλόμορφη οικογένεια Adam.

Η υφασμάτινη οροφή Canvas Top, μέχρι πρότινος αποκλειστικότητα του mini-crossover Adam Rocks, διατίθεται τώρα με τη ‘στάνταρ’ έκδοση του μοδάτου μικρού της πόλης. Το νέο Adam Canvas Top θα ανοίγει ένα παράθυρο στον ουρανό με το πάτημα ενός μπουτόν. Η Opel αυξάνει και τις επιλογές κιβωτίων με το Easytronic 3.0 που βασίζεται στην πιο σύγχρονη τεχνολογία αυτοματοποιημένου κιβωτίου, για οδηγούς που δεν επιθυμούν πάντα μηχανικές αλλαγές σχέσεων. Το νέο σύστημα όχι μόνον επιτρέπει ταχύτερες και πιο ομαλές αυτόματες αλλαγές αλλά συμβάλλει και στη μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων κατά 8% περίπου.

Όσοι αγαπούν την αίσθηση της «ανοιχτής οδήγησης» και σκοπεύουν να αγοράσουν το «στάνταρ» Adam έχουν τώρα μία ακόμα επιλογή στη διάθεση τους με την υφασμάτινη οροφή Canvas Top. Η οροφή αναδιπλώνεται στην κολόνα C μέσω ενός μπουτόν. Μπορεί να κλείσει με ταχύτητες μέχρι 140 km/h. Η πολυστρωματική δομή της περιλαμβάνει ένα κεντρικό στρώμα από νεοπρέν και καθιστά την οροφή Canvas Top εξαιρετικά στιβαρή και ανθεκτική.


Επιπλέον, ολόκληρη η μονάδα της οροφής έχει ρυθμιστεί ακουστικά ώστε να παρέχει ηχομόνωση στο εσωτερικό της καμπίνας.

Το Adam με Canvas Top προσφέρει αίσθηση κάμπριο χωρίς τα συνήθη μειονεκτήματα ενός cabrio μοντέλου με βασική τιμή που ξεκινά από 14.500 Ευρώ. Ούτε ο χώρος αποσκευών ούτε η σφαιρική ορατότητα θίγονται από τη σχεδίαση της οροφής, ανεξάρτητα εάν είναι ανοιχτή ή κλειστή.

Επιπλέον το νέο κιβώτιο Easytronic 3.0 ολοκληρώνει τη γκάμα κιβωτίων του δημοφιλούς πλέον μοντέλου. Το αυτοματοποιημένο κιβώτιο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός αυτόματου με την αυξημένη απόδοση ενός μηχανικού. Η τρίτη γενιά Easytronic προσφέρει ταχύτερη απόκριση, το οποίο μεταφράζεται σε γρήγορες και ομαλές αλλαγές σχέσεων που δεν συγκρίνονται με οποιουδήποτε άλλου κιβωτίου του είδους.

Εκτός από την αύξηση της οδηγικής άνεσης, η βελτίωση της απόδοσης ήταν ζωτική παράμετρος στην εξέλιξη του Easytronic. Σε συνδυασμό με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.4 L 64 KW/87 hp, το Easytronic 3.0 μειώνει την κατανάλωση μέχρι 0,4 lit / 100 km στο μικτό κύκλο συγκριτικά με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, που αντιστοιχεί με μείωση των εκπομπών CO2 μέχρι 10 g /km. Σε αυτή τη διάταξη, το Adam 1.4 ecoFLEX με Start/Stop καταναλώνει 4,7 lit / 100 km και εκπέμπει 109 g CO2 /km, που σημαίνει ότι μπορεί να περάσει από την κατηγορία ενεργειακής απόδοσης C στη B. Ωστόσο, κύριος παράγοντας είναι η προσιτή τιμή.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ