2015-01-21 13:05:24
Φωτογραφία για ΓΙΑ TO ΠΡΩΤΟ... ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Αντιμέτωπος με τον Τύρναβο θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα (17:15, ΟΤΕsport2) ο Ολυμπιακός, εκτός έδρας, για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Θρύλος πηγαίνει στη Λάρισα για το πρώτο ...βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στον Τύρναβο, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν μία νίκη με μεγάλο σκορ για να τελειώνουν με την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με την ομάδα της Football League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με ένα ανανεωμένο σχήμα.

Ο Μέγιερι θα είναι και σ' αυτό το ματς Κυπέλλου κάτω από τα δοκάρια με τους Σαλίνο και Γιαννούλη να είναι δεξιά και αριστερά στην άμυνα. Ο Σιόβας με τον Βούρο θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο με το Μιλιβόγιεβιτς να επιστρέφει στην αρχικά 11άδα των ερυθρόλευκων. Δίπλα του θα είναι ο Μπουχαλάκης, ενώ ο Φορτούνης θα είναι ο παίκτης που θα οργανώνει το παιχνίδι του Θρύλου. Ντουρμάζ και Γκαζαριάν θα είναι δεξιά αριστερά του Μπενίτες.

Ο Βίτορ Περέιρα, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή της αναμέτρησης και τον Μάικλ Ολαϊτάν ο οποίος βρίσκεται ξανά σε αποστολή μετά από περίπου έναν χρόνο!

Την αποστολή αποτελούν οι Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας, Γκαζαριάν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ