2015-01-23 18:54:17
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η Κ15 ΤOΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε ο αγώνας της 7ης ημέρας του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Κ-15 της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο γήπεδο του Ρουφ.

Η ομάδα του Τάσου Θέου ήταν καλύτερη σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Στο 56’ ο Νεοφυτίδης είδε την μπάλα μετά από μακρινό σουτ να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 60’ φάση για γκολ είχε και ο Βοϊλης αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του μέσα από την μικρή περιοχή.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τον 2ο Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός της ομάδας μας Τάσος Θέος αρκέστηκε να σημειώσει μετά το παιχνίδι: «Δημιουργήσαμε φάσεις παρά την πίεση του αντιπάλου και αξίζαμε τη νίκη. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με στόχο να βελτιώνουμε την απόδοση μας από παιχνίδι σε παιχνίδι».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (74’ Χατζηπαπάς), Ιτσκάρας, Παπαδόπουλος, Ράμα, Ζώτος (66’ Καριμπίδης), Βοΐλης (66’ Οικονομίκος), Φυτόπουλος (41’ Τσερκώνης), Σουρανής, Τσιριγώτης, Νεοφυτίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Καρακίτσος, Μπικάκου, Καφεντζής (80’+3’ Πολυμενάκος), Αντζούλας, Χριστόπουλος, Γλέζος, Φωτόπουλος, Κανελλόπουλος, Ντινέ (74’ Μανωλάκος), Ρούνης (74’ Κούβαλης). Τερεζίου (80’+5’ Μπασιώτης).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ