2015-01-26 00:38:35
Φωτογραφία για Έκτός Βουλής η Γκερέκου, πρώτη η Ραχήλ Μακρή στην Κοζάνη
Τα πρώτα στοιχεία για τους σταυρούς που συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι σε αρκετές περιφέρειες της χώρας έχουν ήδη αρχίσει να δίνονται από το ηλεκτρονικό σύστημα της Singular Logic.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία:

Στην Άρτα, δύο έδρες παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και μία η Νέα Δημοκρατία. Τους περισσότερους σταυρούς (με διαφορά) παίρνουν ο Αλέξης Τσίπρας και η Όλγα Γεροβασίλη, με τρίτο (αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιλέξει τη συγκεκριμένη έδρα) τον Βασίλη Τσίρκα. Από τη ΝΔ, πρώτος με διαφορά σε σταυρούς είναι ο Γιώργος Στύλιος.

Στην Ημαθία, την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να καταλαμβάνει ο Κώστας Λαπαβίτσας, ενώ για αυτήν της ΝΔ προηγείται ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. Έδρες παίρνουν ακόμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (πρώτη μέχρι στιγμής η Μανταλένα Παπαδόπούλου) και το ΠΑΣΟΚ (προηγείται ο Φώτης Καραβασίλης).

Στην Καστοριά, την έδρα της ΝΔ διεκδικούν η Μαρία Αντωνίου και ο Ζήσης Τζηκαλόγιας, ενώ αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ η Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Στέφανος Μπαλταγιάννης.


Δεύτερη σε έδρες είναι μέχρι στιγμής στην Κέρκυρα η Άντζελα Γκερέκου, που αν μείνει αυτό το αποτέλεσμα μένει έξω, από τον Στέφανο Γκίκα. Δύο έδρες στην Κέρκυρα παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτους μέχρι τώρα τους Στέφανο Σαμοΐλη και Κωνσταντίνο Παυλίδη.

Στην Κεφαλλονιά, η μοναδική έδρα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και πιθανότατα στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Στην Κοζάνη, τέσσερις έδρες παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτη μακράν σε σταυρούς τη Ραχήλ Μακρή, μπροστά από τους Ευγενία Ουζουνίδου, Δημήτρη Δημητριάδη και Κωνσταντίνο Ζαγαρά. Την έδρα της ΝΔ θα καταλάβει πιθανότατα ο Γιώργος Κασαπίδης.

Στις Κυκλάδες, εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Άννα Μαυρουδή και από τη ΝΔ με διαφορά ο Γιάννης Βρούτσης.

Στη Λακωνία, την έδρα της ΝΔ αναλαμβάνει πιθανότατα ο Αθανάσιος Δαβάκης, του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Αραχωβίτης και της Χρυσής Αυγής ο Γιώργος Δημακογιάννης.

Στη Λέσβο, για το ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ο Γιάννης Ζερδελής, για τη ΝΔ ο Χαράλαμπος Αθανασίου και για το ΚΚΕ ο Σταύρος Τάσσος.

Στην Ξάνθη, η μία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται... κλεισμένη από τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ενώ ακολουθεί ο Στάθης Γιαννακίδης. Την έδρα της ΝΔ καταλαμβάνει πιθανότατα ο Αλέξανδρος Κοντός.

Σύμφωνα με το sofokleousin στη Ροδόπη, τις έδρες του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνουν οι Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ενώ την έδρα της ΝΔ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Πηγή: madata
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ