2015-01-27 04:34:06
Φωτογραφία για Ο Κάμπος έδωσε ακόμη και λεφτά για βενζίνη - Δεν είναι απόφαση του νέου προπονητή να βγω εκτός πλάνων
Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη μετά τις αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα το... τελευταίο διάστημα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας επιβεβαίωσε, μιλώντας στο «Αθλ. Μετρόπολις» το γεγονός ότι θέλει να διακόψει την συνεργασία του με τους «κίτρινους» εξηγώντας τους λόγους.

«Είναι οριστική η αποχώρηση μου πλέον. Νομίζω ότι η ομάδα δεν με χρειάζεται άλλο. Πιστεύω ότι πρέπει να αφήσω χώρους για τους άλλους», τόνισε αρχικά ο έμπειρος γκολκίπερ για να συνεχίσει:

“Αυτό έδειξε ο καινούργιος προπονητής που ήρθε. Κατατοπίστηκε αναλόγως. Είμαι εκτός πλάνων ομάδας και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπω στη διαδικασία. Είχα προαναγγείλει την αποχώρηση μου, αλλά ήταν επιθυμία τoυ Κάμπος να παραμείνω. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όταν το καλοκαίρι έφυγαν κάποιοι και δεν ερχόντουσαν άλλοι.

Η ομάδα κατάφερε και συγκέντρωσε πολλούς βαθμούς και νομίζω αυτό οφείλεται στον Κάμπος και σε κάποια παιδιά στην ομάδα. Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα από εδώ και πέρα. Η ομάδα δεν θα χάσει πουθενά και θα ανέβει με διαφορά”.


Για το αν είχε ενημέρωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα: “Μάλλον τον κατατόπισαν από την αρχή. Δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, όπου με χρειάστηκε η ομάδα προσπάθησαν να βοηθήσω. Φυσικά και δεν μπορεί ένας προπονητής που δεν σε ξέρει να σε βγάλει εκτός πλάνων. Σίγουρα δεν μπορεί ένας προπονητής που έρχεται να σε βγάλει εκτός πλάνων. Είναι άλλου η απόφαση. Σίγουρα δεν είναι δική του. Πρέπει να υπάρχει όμως ένας σεβασμός. Είμαι άνθρωπος με πολλά χρόνια στον χώρο όπως και ο Ντομπρασίνοβιτς. Δεν κλήθηκα ποτέ να μιλήσω με την διοίκηση, ούτε ως αρχηγός”.

Για τον Πάουλο Κάμπος: “Ο κ. Κάμπος άλλαξε τα πάντα. Έδωσε ακόμα και λεφτά για βενζίνη. Μέσα από παιχνίδια της προπόνησης κάποιοι έπαιρναν ένα χρηματικό ποσό που τα είχαν ανάγκη για τις μετακινήσεις και όχι μόνο. Έδινε ένα έξτρα κίνητρο και βοηθούσε ιδίως παιδιά που είχαν μεγάλη ανάγκη”.

Για την κατάσταση πλέον στην ομάδα: “ Από οικονομικής πλευράς είναι πολύ καλή. Ελπίζω να γίνει και η εκκαθάριση σύντομα. Αγωνιστικά, είναι καλύτερα για΄τι ήρθαν παιδιά με εμπειρία στον χώρο και θα βοηθήσουν σίγουρα. Μέσα σε 7-8 αγωνιστικές ο Άρης θα πάρει διαφορά”.

Για το μέλλον του από εδώ και πέρα: “Είχα δύο προτάσεις τον Δεκέμβριο, αλλά η απόφαση μου είναι οριστική.Ήθελα το τελευταίο μου παιχνίδι να ήταν μπροστά στoν κόσμο του Άρη.Θα ήταν πιο έντιμο να μου το έλεγαν από την αρχή.Όταν έχει χρόνια στο ποδόσφαιρο μόνο ο σεβασμός αρκεί». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ