2015-01-28 21:27:11
Φωτογραφία για ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ... ΕΓΚΕΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-9
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 10-9 από την Εγκερ στην Ουγγαρία, για την 4η αγωνιστική του Α' ομίλου του Champions League πόλο Ανδρών και... έχασε, προσωρινά τουλάχιστον, τη 2η θέση από τους Μαγυάρους.

Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν σε πολλές περιπτώσεις το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, σπατάλησαν επιθέσεις, με αποκορύφωμα τη χαμένη επίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, όπου διεκδικούσαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και στην αμυντική λειτουργία.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στην πρώτη περίοδο, ωστόσο στη δεύτερη η αρχικά καλή άμυνα άρχισε να... μπάζει, επιτρέποντας στους Μαγυάρους να ξεφύγουν στο δεύτερο οκτάλεπτο με τρία γκολ (6-3, 7-4).

Ο Φουντούλης με σκαστό διαγώνιο σουτ έδωσε ανάσα στον Ολυμπιακό, τρία δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο (7-5), ωστόσο με την έναρξη της τρίτης περιόδου οι γηπεδούχοι επανέφεραν τη διαφορά στα τρία γκολ και την κράτησαν μέχρι τη λήξη της, αφού είχαν γρήγορες απαντήσεις στα γκολ που έμπαιναν με κόπο από τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου (10-7).


Ο Ολυμπιακός έκανε την... αντεπίθεσή του στην τελευταία περίοδο, ωστόσο αυτή έμεινε ημιτελής. Ο Γούνας σε γρήγορη επίθεση του Ολυμπιακού διαμόρφωσε το 10-8 και ο Μουρίκης μείωσε στο ένα γκολ, 3.43 για το φινάλε. Ο Δεληγιάννης εκτέλεσε τον δικό του ρόλο στο ακέραιο, πραγματοποίησε τρεις καίριες επεμβάσεις στην περίοδο, ωστόσο το πρόβλημα μπροστά δεν λύθηκε, με αποκορύφωμα το απίστευτο λάθος στα τελευταία 18 δευτερόλεπτα, που ο Ολυμπιακός είχε την επίθεση και θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει, ωστόσο η πάσα του Μάλιαρακ δεν έφτασε ποτέ σε ερυθρόλευκα χέρια και η Εγκερ πήρε την μπάλα και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 3-2, 0-2.

ΕΓΚΕΡ: Μίτροβιτς, Ανγκιαλ, Μπίρος 1, Τσούκοβιτς 1, Χοσνιάνζκι 3, Λόριντς, Τσουκ, Σζίβος, Ερντελι 1, Βαπένσκι 1, Μπέντο 2, Χαράι 1, Κσόμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Βλαχόπουλος, Φουντούλης 5, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Γούνας 1, Γαλανίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ