2012-05-02 11:49:16
Φωτογραφία για ''Κατασκόπευσε'' Ζιρού και Μπελχαντά ο Ζιντάν
Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε την Τρίτη στις εξέδρες του "Μοσόν", για να δει από κοντά τους Ολιβιέ Ζιρού και Γιούνες Μπελχαντά. Διαβάστε τι δήλωσε μετά το παιχνίδι για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων έχει μαγνητίσει με τη φετινή της εκπληκτική πορεία η Μονπελιέ.

Η ομάδα του Ρενέ Ζιράρ οδηγεί την κούρσα στο Σαμπιονά και σε αυτή της την προσπάθεια έχουν συμβάλει τα μέγιστα οι Ολιβιέ Ζιρού και Γιούνες Μπελχαντά.

Αμφότεροι έχουν μπει στο στόχαστρο πολύ μεγάλων ομάδων και αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά χθες. Η Μονπελιέ υποδεχόταν την Εβιάν,με την οποία έμεινε στο 2-2, και στις εξέδρες του "Μοσόν" βρέθηκε για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο αθλητικός διευθυντής των Μαδριλένων είχε πάει για να παρακολουθήσει τον Μπελχαντά, όμως, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε αργότερα δια στόματος του ιδίου, ο οποίος μέσω του Canal+ αποθέωσε και τους δύο προαναφερθέντες.


"Θα πρέπει να περιμένουμε, για να δούμε αν μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο. Δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα στο ποδόσφαιρο. Όλοι παίζουν καλά, αλλά ο Μπελχαντά και ο Ζιρού κάνουν απίστευτα πράγματα" ήταν τα λόγια του πρώην άσου της εθνικής Γαλλίας.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που σε αγώνα της Μονπελιέ πηγαίνουν άνθρωποι μεγάλων ομάδων, αφού την αναμέτρηση της Παρασκευής (27/4) κόντρα στην Τουλούζ την είχαν παρακολουθήσει από κοντά ο Κένι Νταλγκλίς, προπονητής της Λίβερπουλ, ο βοηθός του (Στιβ Κλαρκ) και ένας σκάουτερ της Άρσεναλ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ