2015-03-14 11:27:44
Φωτογραφία για Γιατί η πλουσιότερη γυναίκα στην Βρετανία είναι η χειρότερη... γειτόνισσα
Η Kirsty Bertarelli είναι η πλουσιότερη γυναίκα στη Βρετανία Αυτό βέβαια είναι γνωστό. Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι ότι η εν λόγω κυρία σήμερα απασχόλησε τον διεθνή Τύπο καθώς χαρακτηρίζεται ως η χειρότερη γειτόνισσα στη Βρετανία!

Η περιουσία της είναι τόση που ξεπερνά αυτήν της συγγραφέως του Χάρι Πότερ, JK Rowling και της Βασίλισσας και φτάνει τα 14,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη λίστα των Sunday Times Rich για το 2014.

Η 43 ετών Kirsty, μόλις κέρδισε την οικοδομική άδεια από το Συμβούλιο Westminster για να οικοδομήσει ένα «τεράστιο υπόγειο» 10 εκατομμυρίων λιρών κάτω από το σπίτι της αξίας 5,5 εκατ. λιρών που βρίσκεται σε έναν από τους πλουσιότερους στους δρόμους του Λονδίνου.

Αυτό που σχεδιάζει να κάνει είναι να μετατρέψει το σπίτι σε «σπίτι iceberg» δηλαδή ένα σύγχρονο οικογενειακό σπίτι με τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, όπου το υπόγειο θα είναι δύο ορόφους κάτω από τη γη. Ουσιαστικά, θέλει να μετατρέψει το υπόγειο της σε μια μυστική υπόγεια φωλιά.

Το «σπίτι iceberg» είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους κύκλους των διάσημων και πλούσιων και οι Andrew Lloyd Webber, Νικόλ Κίντμαν και Ρομάν Αμπράμοβιτς, διαθέτουν και αυτοί τέτοιου είδους σπίτι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ