2012-05-03 21:39:43
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟ ζει!
Σχεδόν διαλύθηκε, αλλά έμεινε όρθιος! Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε, όμως δεν έγραψε τη μαύρη σελίδα του υποβιβασμού. Νίκησε την Πάτρα κι έμεινε στην Α1!

Στον τέταρτο και τελευταίο, όπως αποδείχθηκε αγώνα, των δύο ομάδων στο κλειστό του Μετς, οι «πράσινοι» έφτασαν στην επικράτηση με 3-1 σετ και ανανέωσαν την παρουσία τους στα μεγάλα σαλόνια και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μια σεζόν που σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν άπαντες στο στρατόπεδο του τριφυλλιού, που τους τελευταίους μήνες πέρασε τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία του.

Η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στον υποβιβασμό, είδε παίκτες να αποχωρούν και τα οικονομικά προβλήματα να γιγαντώνονται, μπόρεσε όμως να σταθεί στα πόδια της και μέχρι την τελευταία στιγμή να διεκδικεί όποιον στόχο της είχε απομείνει. Στην ίδια κατάσταση και η Πάτρα, που ενώ είχε το πλεονέκτημα, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της παρότι έκανε φιλότιμη προσπάθεια αν όχι στο πρώτο ματς, σε αυτά που ακολούθησαν.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ομάδες διεκδικούσαν αμφότερες τη νίκη μέχρι και τρίτο σετ. Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να έχει περισσότερες «απαντήσεις», που του έδωσαν το προβάδισμα με 2-1, για να φτάσει στη συνέχεια άνετα στην επικράτηση και να πανηγυρίσει την παραμονή, αφού ο Τζούρισιτς με 20 πόντους δεν ήταν αρκετός για να κάνει την ανατροπή. Στους 12 έφτασε ο Ασπιώτης, ενώ στον αντίποδα οι πράσινοι είχαν πιο πολλές επιθετικές λύσεις, με τον Γκορμπάτκοφ να πρωταγωνιστεί με 17 και τον Πρωτοψάλτη να ακολουθεί με 11.

Τα σετ: 25-19, 19-25, 27-25, 25-16.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ