2015-04-20 23:38:16
Φωτογραφία για «ΝΑ... ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΦ»
Το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσει τις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις της και να πάρει προβάδισμα κόντρα στον Ολυμπιακό θα κάνει η Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε στο "sport-fm.gr" ο Τζάστιν Ντόελμαν.

Με στόχο να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και να κάνει το 2-1 θα αγωνιστεί στον αυριανό τρίτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό η Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε o Ντόελμαν.

Διαβάστε τι δήλωσε πριν την προπόνηση της ισπανικής ομάδας στο ΣΕΦ ο Αμερικανός φόργουορντ για τον Βασίλη Σπανούλη και την επιρροή του στο δεύτερο παιχνίδι, την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, αλλά και τον πρόσφατο τραυματισμό του:

-Τζάστιν, μετά την απώλεια του πλεονεκτήματος, πιστεύεις πως μπορείτε να αντιδράσετε;

«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Να παίζουμε κόντρα σε πολύ καλές ομάδες και να αντιδράμε όταν κάτι δεν πάει καλά. Ήρθαμε με αισιοδοξία πως μπορούμε να πάρουμε ένα ματς στο ΣΕΦ και εύχομαι να τα καταφέρουμε».


-Τι άλλαξε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και εμφανιστήκατε τόσο κακοί στο δεύτερο;

«Νομίζω πως σε κάθε ομάδα ανήκει από ένα παιχνίδι. Στο πρώτο ήμασταν εξαιρετικοί και στο δεύτερο ο Ολυμπιακός… απάντησε με το ίδιο καλή εμφάνιση. Αυτό είναι το μπάσκετ, διαφοροποιείται από μέρα σε μέρα, ελπίζω αύριο να είναι η δική μας σειρά για να πανηγυρίσουμε».

-Σε δώδεκα παιχνίδια εκτός έδρας φέτος έχετε εννέα νίκες, σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση αυτό;

«Ελπίζω η καλή εικόνα που δείχνουμε πολλές φορές μακριά από το γήπεδό μας να συνεχιστεί. Ξέρουμε όμως ότι το περιβάλλον αύριο θα είναι… εχθρικό απέναντί μας και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, οπότε οι δυσκολίες θα είναι μεγάλες. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να επαναφέρουμε τη σειρά στην Βαρκελώνη».

-Έχεις αγωνιστεί εδώ με την Βαλένθια, μίλησέ μου πως ένιωσες την ατμόσφαιρα;

«Είναι εκπληκτικοί οπαδοί. Στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια τους παίκτες και ασκούν πίεση. Είμαστε όμως προετοιμασμένοι και γι’ αυτό».

-Πόσο άλλαξε την… μοίρα του δεύτερου αγώνα η αγωνιστική βελτίωση του Βασίλη Σπανούλη;

«Ήταν πραγματικά εντελώς διαφορετικός σε σχέση με το πρώτο ματς την Παρασκευή. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον Κόσμο. Άλλαξε εντελώς την εικόνα του Ολυμπιακού και το παιχνίδι. Έχει εκπληκτική τεχνική και ηγετική ικανότητα και πρέπει να τον περιορίσουμε σημαντικά στο τρίτο παιχνίδι».

-Προσωπικά νιώθεις καλύτερα μετά τον τραυματισμό σου (διάστρεμμα);

«Ναι μέρα με τη μέρα νιώθω πολύ πιο δυνατός, προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου και να προσφέρω αυτά που ξέρω και μπορώ και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Είναι δύσκολο να επανέλθεις άμεσα, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ, έχει και τους τραυματισμούς».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ