2015-05-02 09:26:35
Φωτογραφία για ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ... ΚΑΡΙΓΙΟ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ
Στην Αργεντινή βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο της Εστουδιάντες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Αργεντίνος προσπαθεί να φέρει στα... «μέτρα» των πρωταθλητών Ελλάδας τη μεταγραφή, αλλά παραμένει μία δύσκολη υπόθεση, από τη στιγμή που αρκετοί είναι οι σύλλογοι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Εκτός από την Μπενφίκα, ο Γκαλέτι φέρεται να έχει ενημερώσει την ερυθρόλευκη ΠΑΕ για το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ που δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την υλοποίηση μία τέτοιας κίνησης.

Εκτός από την εισήγηση του Γκαλέτι για τον Καρίγιο που είναι πολύ θετική από την αρχή, οι πρωταθλητές Ελλάδας τον έχουν τσεκάρει εξονυχιστικά, με τον Περέιρα να έχει δει πολλά DVD με αγώνες της Εστουδιάντες. Η περίπτωσή του εξακολουθεί να μην παραμένει εύκολη, αφού οι εμφανίσεις του Καρίγιο έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών κλαμπ, με τον Ολυμπιακό να θέλει να πάρει το προβάδισμα, καταθέτοντας νωρίς την πρόταση για τη μεταγραφή.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ