2015-05-04 19:16:11
Φωτογραφία για Αποχώρηση φωτία από το MEGA - Ποιο μεγάλο όνομα αποχωρεί;
Νέο κύκλο στην επαγγελματική τη ζωή φαίνεται ότι θέλει να ανοίξει η επί 20ετίας σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος του mega, πρόσωπο ταυτισμένο με το κανάλι Μετά τις αλλαγές στον ΑΝΤ1 και τη λύση της συνεργασίας με στελέχη του, όπως την Κατερίνα Γκαγκάκη, η καινούργια βόμβα «σκάει» στο Mega. Μία γυναίκα που θεωρείται κομμάτι της πορείας του καναλιού, βρίσκεται στην έξοδο , ενώ συζητάει και για την άμεση… αποκατάστασή της μετά την αποχώρηση.

Η γυναίκα που βρίσκεται στο τιμόνι της συμβούλου του ψυχαγωγικού προγράμματος, η Έλενα Κατραβά, έμπειρη και ταυτισμένη με το κανάλι, ο άνθρωπος των νέων ιδεών, σύμφωνα με το Hello, βρίσκεται σε μια σειρά συζητήσεων με το κανάλι της Κάντζας, προκειμένου να αναλάβει ως διευθύντρια προγράμματος στη θέση του Τζώννη Καλημέρη, ο οποίος αποχώρησε.

Η Έλενα Κατραβά είναι ο άνθρωπος που πρότεινε και διαχειρίστηκε όλα αυτά τα χρόνια τα πρόσωπα της πρωινής ζώνης, όπως τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μέχρι και τη φετινή σεζόν τον Μάρκο Σεφερλή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ