2012-03-10 18:57:26
Φωτογραφία για Ηλικιωμένος πέταξε γιαούρτι στον Βενιζέλο...
Ένα απρόοπτο περιστατικό σημάδεψε τη σημερινή Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμαζόταν να πάρει το λόγο, ένα ηλικιωμένος -στέλεχος του κόμματος- τον πλησίασε και του πέταξε ένα γιαούρτι.

Στο βήμα μιλούσε εκείνη τη στιγμή ο Πάρης Κουκουλόπουλος και η ομιλία διακόπηκε. Ο υπουργός Οικονομικών αιφνιδιάστηκε αρχικά, ωστόσο, το επεισόδιο έληξε γρήγορα, καθώς  σύνεδροι απομάκρυναν τον ηλικιωμένο. Η ομιλία του κ Βενιζέλου όμως πήγε χρονικά αργότερα Όσο για τον ηλικιωμένο, πρόκειται για τον κ Νίκο Λεμονή, ο οποίος φέρεται να είπε ότι πέταξε το γιαούρτι, γιατί του έκοψαν τη σύνταξη και του ανέβηκε το ζάχαρο. Κύκλοι του Ευ. Βενιζέλου, φέρονται να επιρρίπτουν ευθύνες για το περιστατικό στους διοργανωτές του συνεδρίου.

O  κ Βενιζέλος είχε ανάλογη "άτυχη"στιγμή και στο παρελθόν, όταν ήταν πάλι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και του είχε πετάξει καφέ ο Δ. Ρέλλος.

Κάποιοι μάλιστα είχαν πει ότι ο εμφανής εκνευρισμός στο πρόσωπό του και το ύφος των δηλώσεων που έκανε στη συνέχεια, είχε "παίξει" αρνητικό ρόλο στην κούρσα της διαδοχής. Αυτή τη φορά ο υπουργός πάντως αντέδρασε με περισσότερη ψυχραιμία. Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ