2012-05-06 16:35:34
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ FINAL4
Εντείνονται οι προσπάθειες από την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, καθώς οι ανάγκες του ερυθρόλευκου κόσμου και η ζήτηση είναι τεράστια.

Ο αριθμός των οπαδών του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής που θα βρεθεί στη «Σινάν Ερντέμ Αρίνα» στις 11-13 Μαΐου έχει αυξηθεί περίπου στους 2.700 ενώ ευελπιστούν, ότι μπορούν να βρεθούν ακόμα κάποια λίγα "μαγικά χαρτάκια", ώστε να εξυπηρετηθεί περισσότερος κόσμος. Οι πλέον αισιόδοξοι, τονίζουν ότι μπορεί τελικά ο κόσμος του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη να φτάσει στις 3.000, αλλά θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια από την αρχή ήταν δύσκολη, αφού τα εισιτήρια που παραλαμβάνουν οι ομάδες από την Ευρωλίγκα, 1008 στον αριθμό, είναι ελάχιστα, ενώ από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας είχαν ήδη διατεθεί.

Αρκετοί με την πρόκριση του Ολυμπιακού πρόλαβαν και προμηθεύτηκαν κάποια πακέτα εισιτηρίων, ωστόσο και πάλι η ζήτηση δεν παύει να είναι υπέρογκη σε σχέση με τις παρεχόμενες θέσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ