2015-07-15 22:32:10
Φωτογραφία για ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Έτοιμος δουλέψει σκληρά και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού δήλωσε στον "ΣΠΟΡ FM 94,6" ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος είπε τα καλύτερα για τον προπονητή του στον Κολοσσό, Άρη Λυκογιάννη.

Η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και τον Ολυμπιακό είναι τεράστια, ωστόσο αυτό δεν... φοβίζει τον Βασίλη Τολιόπουλο, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των ερυθρόλευκων, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη Λυκογιάννη, με τον οποίο συνεργάστηκε στους «θαλασσί».

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Τολιόπουλος:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει μία βαριά φανέλα και είναι μία τεράστια ομάδα. Ξέρω που πάω, αλλά και την ευθύνη που έχει αυτή η ομάδα. Το θέμα είναι να είμαι έτοιμος και να κάνω αυτά που θα μου ζητήσει ο κόουτς. Δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν ήρθε η πρόταση. Δεν αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι ένα διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με τον Κολοσσό. Όμως, περιμένω να ξεκινήσω, δεν φοβάμαι και θα κάνω τα πάντα για να σταθώ».


Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Τον είχα στον Πανιώνιο, αλλά τότε ήμουν πολύ μικρός και ήταν η πρώτη χρονιά που δούλευα σε ομάδα της Α1. Φέτος, έπαιξα στον Κολοσσό, πήρα ευκαιρίες και είδε περισσότερα σε μένα ο κόουτς Σφαιρόπουλος».

Για τον Άρη Λυκογιάννη: «Πήρα πολλά από τον κόουτς. Είναι ένας καλός προπονητής που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Τον είχα και στη Χαλκίδα για δύο χρόνια. Με βοήθησε να βελτιωθώ στο αμυντικό κομμάτι και στη δημιουργία».

Για την Εθνική Εφήβων: «Ήταν η πιο όμορφη εμπειρία μέχρι στιγμής της καριέρας μου. Ήταν κάτι απίστευτο. Η συνεργασία με τον κόουτς και τα παιδιά, ακόμα και ο κόσμος που ήρθε, που τους ευχαριστούμε πολύ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ