2015-07-19 22:55:38
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ συζήτησαν ο Πάνος Καμμένος και ο Ισραηλινός ομόλογός του
Θέματα που αφορούν στη θαλάσσια ασφάλεια και την ασφάλεια των ενεργειακών πηγών στην ΑΟΖ Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, θέματα συνεργασιών στην αμυντική βιομηχανία και σε ότι αφορά τη δυνατότητα μεταφοράς τεχνολογίας όχι μόνο στον τομέα «Goverment to Goverment» αλλά και «Business to Business», συζήτησε σύμφωνα με το protothema, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Μοσέ Γιαλόν, με τον οποίο συναντήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ισραήλ.

Συζητήθηκαν επίσης και άλλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος όπως θέματα ασφάλειας περιοχής Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.

Οι δύο υπουργοί υπέγραψαν συμφωνία για το καθεστώς που διέπει την διαμονή στις δύο χώρες κατά τη διάρκεια μετακίνησης προσωπικού στο πλαίσιο στρατιωτικών ασκήσεων και συνεργασιών.

Επίσης συμφωνία για τη συνεργασία των υδρογραφικών υπηρεσιών των δύο χωρών θα υπογράψει ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, που συνοδεύει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας στην επίσκεψή του. Ο κ. Καμμένος είχε συνάντηση και με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ