2015-07-24 14:38:36
Φωτογραφία για ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ... ΖΝΤΙΕΛΑΡ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ!
Ένας από τους καλύτερους παίκτες, μέχρι στιγμής, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ.

Ο Μάρκο Σίλβα δείχνει να τον εμπιστεύεται αρκετά και αυτό φαίνεται και από τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι, όπου ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα της Κ19 της χώρας του, αγωνίστηκε βασικός.

Ωστόσο, δημοσιεύματα από την Σερβία έρχονται να… ταράξουν τα νερά και να φέρουν νέα δεδομένα στην υπόθεσή του.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας «κοιτάζει» την περίπτωση του νεαρού Σέρβου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και το όνομα του παίκτη βρίσκεται ψηλά στη λίστα του προπονητή της ομάδας του Βελιγραδίου. Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των πρωταθλητών Σερβίας, Ζβέζνταν Τέρζιτς.

Επίσης, αναφέρεται ότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει δανεικό για έναν χρόνο τον Ζντιέλαρ που θα καλύψει το κενό του Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα.


«Μίλησα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, και θα πρέπει να πάρει την απόφαση του για το ποιους ποδοσφαιριστές δεν χρειάζεται στο ρόστερ της ομάδας του. Πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες για την απόφασή του. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο για να φέρουμε έναν παίκτη ο οποίος θα ταιριάζει στην ομάδα και θα βοηθήσει στην επίτευξη των φιλοδοξιών του συλλόγου για τη νέα σεζόν», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, Ζβεζντάν Τέρζιτς, όσο αφορά το επικείμενο ενδιαφέρον του σερβικού συλλόγου για τον Ζντιέλαρ.

Μένει να δούμε πλέον ποιους ποδοσφαιριστές θα «κόψει» ο Μάρκο Σίλβα τις επόμενες ημέρες και αν ο Σάσα Ζντιέλαρ βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς. Τότε ίσως ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Θρύλου μπορεί να πάρει τον δρόμο και πάλι για την πατρίδα του, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ