2015-07-27 23:22:20
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΟΥΖΕΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ... ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ!
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τη χρονιά που μας πέρασε στην Παρτιζάν είχε και ένα... δικό μας παιδί μαζί του. Ο λόγος για τον Γιάννη Κουζέλογλου, που από τα εκπαιδευτήρια του Μαντουλίδη, βρέθηκε στην ομάδα του Βελιγραδίου, δίπλα στο καινούριο παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο «Γαύρος» επικοινώνησε μαζί του θέλοντας να μάθει όχι τόσο την ικανότητα του στο παρκέ, αλλά και το χαρακτήρα του.

Ο Κουζέλογλου τόνισε αρχικά ότι «Το μόνο σίγουρο που μπορώ να σου είναι ότι ο Νίκολα είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας. Πολύ καλό παιδί και εννοείται πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Παρά τα όσα είχαν ακουστεί για τον ίδιο και για ενδιαφέρον άλλων ομάδων αυτός δούλευε σκληρά στις προπονήσεις και θα μπορούσε κανείς να πει ότι δεν την είχε… δει. Παρότι λοιπόν μικρός σαν και εμένα, δεν σήκωνε κεφάλι και πάντα δούλευε» ενώ σχολίασε για τον Μιλουτίνοφ πως 

«Δεν έδινε ποτέ περιθώρια για κακά σχόλια. Δεν προκαλούσε ποτέ παρα την προβολή προς το πρόσωπό του».


Ερωτώμενος για το αν ισχύει πως ήταν από τους πιο εργατικούς παίκτες της Παρτιζάν, ο πρώην παίκτης του Μαντουλίδη απάντησε καταφατικά όμως πρόσθεσε ταυτόχρονα ότι «Αλλά γενικότερα δεν υπάρχει παίκτης που στην Παρτιζάν δεν δουλεύει».

Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας μονομάχησαν αρκετές φορές πέρσι, όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον γίγαντα Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. «Είχε δύσκολο ρόλο απέναντι στον Μαριάνοβιτς και κάποια παραπάνω πίεση απέναντί του. Όμως τα πήγε καλά και δεν έδειξε πως έχει ιδιαίτερο πρόβλημα» τόνισε ο Κουζέλογλου, ενώ υποστήριξε ότι 

«Είχαν έρθει άνθρωποι από το ΝΒΑ και συνηθίζουν να έρχονται» αναφορικά με τους σκάουτερς που είχαν δει τον νεαρό σέντερ.

Τέλος για το ότι βγήκε ο Μιλουτίνοφ από την Παρτιζάν που έχει σκοπό να εξελίσσει τους παίκτες, ο Κουζέλογλου είπε «Σίγουρα όλοι οι παίκτες είχαν τη στήριξη του προπονητικού τιμ. Ασχέτως της πίεσης αλλά σίγουρα ήθελαν το καλό του.

Αυτός είναι ο στόχος στην Παρτιζάν. Δουλεύεις σκληρά , κάνεις δύσκολες προπονήσεις, παίζεις καλά και τότε ψάχνεις το επόμενο σου βήμα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αυτή ήταν η χρονιά του Νίκολα. Αλλά είναι ένα παιδί της Παρτιζάν που δούλεψε γερά, πίστεψε ο προπονητής στον ίδιο και τα κατάφερε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ