2015-07-31 01:27:40
Φωτογραφία για ΑΪΚ Στοκχόλμης-Ατρόμητος 1-3
Ο Ατρόμητος "πετούσε φωτιές" στην Στοκχόλμη και με τον Μαρσελίνιο να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ επικράτησε με 3-1 της ΑΙΚ και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Europa League

Ο Ατρόμητος είναι το φαβορί πλέον για την πρόκριση στην επόμενη φάση με την ρεβάνς να γίνεται την επόμενη Πέμπτη (6/8) στο Περιστέρι και απλά πρέπει να δείξει λίγο προσοχή για να μην την πατήσει όπως με την Σαράγεβο πέρσι που αν και είχε κερδίσει 2-1 εκτός έδρας τελικά αποκλείστηκε.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στο πρώτο επίσημο ματς του στον πάγκο του Ατρόμητου που ήταν και το ντεμπούτο του σε Ευρωπαϊκούς αγώνες έστησε υπέροχα την ομάδα του. Είδε τρεις διαφορετικούς παίκτες να σκοράρουν ενώ ο Ναπολεόνι ο οποίος άνοιξε το σκορ πέτυχε το πρώτο Ευρωπαϊκό του γκολ.

Ο Γρηγορίου παρέταξε τον Ατρόμητο με ένα 4-3-3. Κάτω από τα γκολπόστ έβαλε τον Γκορμπούνοφ, στα δεξιά της άμυνας εμπιστεύτηκε τον νεαρό Κιβρακίδη και αριστερά έπαιξε ο νεοαποκτηθείς Μπιτόλο. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους έμπειρους Λαζαρίδη και Φυτανίδη.

Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκε ο Γοδόι ως καθαρός κόφτης και μπροστά του οι Ουσέρο και Πίτου Γκαρσία με τους δυο πρώτους όπως και ο Μπιτόλο να πραγματοποιούν το επίσημο ντεμπούτο τους με τον Ατρόμητο. Οι τρεις της επίθεσης ήταν ο Μαρσελίνιο στα αριστερά, ο Ουμπίντες στα δεξιά και Ναπολεόνι στην κορυφή της επίθεσης.

περισσότερα
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ