2015-08-01 09:16:33
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ!
Την πεποίθησή του ότι η Εθνική Ελλάδας έχει όλες τις προδιαγραφές να πετύχει κάτι θετικό στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφνικό σταθμό «Real Fm» στάθηκε στη σημασία που έχει αποκτήσει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το να δουλέψει σωστά σε αυτή την περίοδο:

«Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το καλύτερο δυνατό με την Εθνική και αφήνουμε πίσω ότι έχει στο μυαλό του ο καθένας με την ομάδα του. Ξεκινάμε με νέες βάσεις ώστε να πάμε σε αυτήν την προετοιμασία με την Εθνική ώστε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κάτι που το θέλουμε και εμείς αλλά και οι Έλληνες γενικότερα» ενώ τι θεωρεί επιτυχία ήταν ξεκάθαρος λέγοντας

«ένα μετάλλιο θα μας κάνει χαρούμενους όλους γενικότερα αλλά από κει και πέρα είναι άσχημο να μιλάμε μόνο για το τέλος.

Από κει και πέρα πρέπει να βλέπουμε βήμα-βήμα ότι πρέπει να γίνει και να κάνουμε μία σωστή προετοιμασία. Την όρεξη την έχουμε όλοι και για αυτό θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και όσο πιο έτοιμοι γίνεται στα νοκ άουτ παιχνίδια».


Τέλος για το τι φταίει και δεν τα κατάφερε οι ομάδες στις προηγούμενες διοργανώσεις, ο "Πριντ" είπε «Πάντα οι λεπτομέρειες είναι αυτές που φέρνουν στον πρωταθλητισμό την επιτυχία ή την αποτυχία.

Κάτι που δεν είναι μόνο στην Εθνική ομάδα αφού τα βλέπουμε και στους συλλόγους περισσότερο, που μια στιγμή, ένα ριμπάουντ ένα σουτ μπορεί να σε φέρει να πάρεις ένα κύπελλο ή και να το χάσεις.

Οπότε το ίδιο πράγμα ισχύει και εδώ. πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι, για να καταφέρουμε να πιάσουμε αυτήν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να πετύχουμε τον στόχο μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ