2015-08-06 01:26:14
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ... ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Αποθεωτικά είναι τα σχόλια του βελγικού και γενικότερα του διεθνή Τύπου για την εμφάνιση των νεαρών παικτών της Μπριζ που ουσιαστικά προκάλεσαν τον... οδυνηρό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού.

Αναμενόμενη αποθέωση γνωρίζουν παίκτες και τεχνική ηγεσία της Μπριζ μετά την επιβλητική εμφάνιση και την πρόκρισή τους επί του "τριφυλλιού".

Πάρτε μια γεύση από τι λένε τα ΜΜΕ του Βελγίου -και όχι μόνο- όπως τα παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "":

Συγκεκριμένα, το κορυφαίο ενημερωτικό σάιτ της χώρας, «nieuwsblad.be» κάνει λόγο για «Grexit» που προκάλεσε η Μπριζ στον Παναθηναϊκό («Grexit Panathinaikos») εστιάζοντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Βέλγων.

Το «sporza.be» αναφέρει πως «οι νεαροί ανοίγουν την πόρτα της Ευρώπης στην Μπριζ» και συμπληρώνει πως η Μπριζ εξασφάλισε την πρόκρισή της μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς του ζευγαριού. Στην ανάλυση του αγώνα, μάλιστα, εστιάζει στη χαμένη ευκαιρία του Καρέλη στην αρχή του β’ ημιχρόνου ενώ προσθέτει ότι το πρώτο γκολ έδωσε θάρρος στην Μπριζ που έπαιξε καλύτερα και με σύμμαχο την τύχη έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα.


Για ανατροπή της Μπριζ και πρόκριση σε βάρος του Παναθηναϊκού κάνει λόγο το «rtbf.be» που προσθέτει ότι οι τακτικές αλλαγές του Πρεντόμ έκαναν τη διαφορά στο β’ ημίχρονο, εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή της παρουσία μέχρι το φθινόπωρο.

Το «sudinfo.be» αναφέρει ειδησεογραφικά ότι η Μπριζ προκρίθηκε στα play-off του Champions League ενώ στην περιγραφή του αναφέρει ότι οι παίκτες των Βέλγων ξύπνησαν στο β’ ημίχρονο, σκοράροντας στο 53’ πριν κυριαρχήσουν πλήρως στο παιχνίδι.

Από την πλευρά του το «hln.be» κάνει λόγο για «μαγικό θρίαμβο» και ότι η Μπριζ με τον Πρεντόμ απέκλεισαν τον Παναθηναϊκό ενώ το «sport.be» τονίζει ότι οι νεαροί της Μπριζ ξεπέρασαν το εμπόδιο του Παναθηναϊκού και χάρη σε αυτούς βρίσκεται στα play-off του Champions League.

Τέλος, το «voebalnieuws.be» αναφέρει ότι η Μπριζ επέστρεψε και προκρίθηκε στα play-off του Champions League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ