2015-08-07 00:50:12
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΤΟ... ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Σίγουρος πως έκανε την κατάλληλη επιλογή για την καριέρα του πηγαίνοντας στην Μπενφίκα δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου μιλώντας στο κανάλι της νέας του ομάδας.

Λίγο μετά τη συμφωνία του με την Μπενφίκα, ο 27χρονος επιθετικός μίλησε στο κανάλι των «αετών».

«Η Μπενφίκα είναι σπουδαία ομάδα. Το απόλαυσα όταν έπαιξα απέναντί της με τον Ολυμπιακό προ δύο ετών. Οι οπαδοί της ομάδας είναι φανταστικοί, όπως και το show που γίνεται με τον αετό. Όλα αυτά τα συνυπολόγισα. Ξέρω πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στην Πορτογαλία και δεν το πολυσκέφτηκα όταν προέκυψε η ευκαιρία, ήξερα αμέσως τι ήθελα», δήλωσε.

Μιλώντας για τους στόχους της Μπενφίκα, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στο Champions League. Είναι μια πρόκληση για μένα και δεν φοβάμαι».

Σχετικά με τη συνύπαρξή του με τους Σάμαρη και Φέισα, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που υπήρξα συμπαίκτης με αυτά τα παιδιά. Ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο και χαίρομαι που θα ξαναβρεθούμε μετά τον Ολυμπιακό».

Τέλος, μιλώντας για τη Λισαβόνα, είπε: «Είναι μια πανέμορφη πόλη, το κλίμα ταιριάζει με το ελληνικό και θέλω να μάθω πολλά για την κουλτούρα της πόλης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ