2015-08-12 09:20:12
Φωτογραφία για ΣΤΗ... ΒΡΑΖΙΛΙΑ Ο ΧΟΥΕΡΤΑΣ!
Παρόλο που ακόμα δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας προπονείται με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Ρούμπεν Μανιάνο δεν πήρε τον Χουέρτας στην αποστολή για το Κόπα Αμέρικα του Μεξικό, που λειτουργεί και ως προολυμπιακό τουρνουά για τις χώρες που συμμετέχουν, πλην της Βραζιλίας που θα πάρει μέρος ως διοργανώτρια στο Ρίο το 2016. Εκτός του Χουέρτας, «κόπηκαν» και οι ΝΒΑερς από την αποστολή της Βραζιλίας.

Ωστόσο, ο Χουέρτας που ακόμα δεν έχει ομάδα, είναι αυτό τον καιρό στην πατρίδα του και στο Σάο Πάολο. Έτσι, ο έμπειρος γκαρντ – που έριξε… πόρτα στη Γαλατά γιατί περιμένει πρόταση από το ΝΒΑ και ενώ "ακούστηκε" στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού – ζήτησε από τους ιθύνοντες της Εθνικής Βραζιλίας να προπονείται με την ομάδα για να παραμείνει σε καλή κατάσταση και να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με την οποία θα υπογράψει άμεσα.

Οι Βραζιλιάνοι δεν αρνήθηκαν στον συμπατριώτη τους, κι έτσι ο Χουέρτας από την Τρίτη (11/08) άρχισε να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων της Βραζιλίας. Ωστόσο, όλοι οι συμπαίκτες του μετά το τέλος της προπόνησης έφυγαν με το πούλμαν για το ξενοδοχείο, ενώ ο Χουέρτας πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στο… πατρικό του!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ