2015-08-14 09:23:44
Φωτογραφία για ΤΡΙΠΛΟ... «ΧΤΥΠΗΜΑ»  ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!
Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Σεμπά και του Μανού Ντα Κόστα θα έχουν αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

Kαι όταν λέμε συγκλονιστικού απροόπτου μην πηγαίνει το μυαλό σας μόνο στο... κακό, να χαλάσει δηλαδή κάποια υπόθεση. Μπορεί να είναι και για καλό, όπως ας πούμε να πει το "ναι" κάτι... καλύτερο.

Για τον Σεμπά στην Πορτογαλία λένε ότι θ'ανακοινωθεί από τους ερυθρόλευκους την επόμενη εβδομάδα, μετά τον αγώνα Μπενφίκα - Εστορίλ στο "Ντα Λούζ" που θα είναι και το τελευταίο του με τη φανέλα της Εστορίλ Πολύ κοντά και στην  απόκτηση του Μανού Ντα Κόστα της Σίβασπορ είναι ο Ολυμπιακός που τα έχει βρει σε όλα με την Τούρκικη ομάδα. Ο 29χρονος στόπερ που έχει γεννηθεί στη Γαλλία, έχει πορτογαλικό διαβατήριο αλλά είναι διεθνής με το Μαρόκο, είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού απομένει ο Ολυμπιακός να συμφωνήσει με τον παίκτη. 

Τέλος, ο Ολυμπιακός είναι γερά στο παιχνίδι για τον Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ, με  τις δύο ομάδες να είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για τον 22χρονο Κολομβιανό.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις μιλάμε για αγορά παικτών και όχι δανεισμό, ενώ στην τρίτη περίπτωση είναι αρκετά πιθανό το σενάριο συνιδιοκτησίας...

Οι περιπτώσεις Αντερλάν Σάντος και Ρολάντο έχουν πολλές δυσκολίες και δύσκολα θα προχωρήσει κάποια απ'αυτές...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ