2015-08-14 19:20:11
Φωτογραφία για Extensify: Ένα κατάστημα για tweaks χωρίς jailbreak
Η φήμη πως η Apple θα εμποδίσει οριστικά το jailbreak στο ios 9 που διαδίδεται έκανε τους προγραμματιστές να ψάξουν διαφορετικές λύσεις για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση...  

Μια τέτοια επιλογή είναι και η ιδέα του "Extensify" ενός καταστήματος περίπου σαν το Cydia όπου οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν διάφορα tweak που θα τροποποιούν τις εφαρμογές.

Τα tweaks αυτά δεν θα χρειάζονται την "ριζα" του λειτουργικού για να λειτουργήσουν καθώς θα τρέχουν σαν ξεχωριστές εφαρμογές.

Όλα τα tweak λειτουργούν απευθείας από την συσκευή και δεν θα χρειάζεται κάποιος υπολογιστής.

Στην ουσία αυτού του είδος το "jailbreak" θα αλλάζει ρυθμίσεις σε κάποια εφαρμογή δημιουργώντας μια καινούργια με τις αλλαγές και έτσι ο χρήστης θα έχει την κανονική και την τροποποιημένη για να επιλέξει αν του αρέσει το αποτέλεσμα.

Φυσικά δεν αντικαθιστά σε καμιά περίπτωση το jailbreak και το cydia αλλά θα είναι μια καλή επιλογή όταν δεν υπάρχει jailbreak να κάνουμε διάφορες αλλαγές στην συσκευή μας.

Το νέο αυτό κατάστημα "Extensify" βρίσκετε αυτή τη στιγμή στο στάδιο των δοκιμών και λέγεται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ