2015-09-01 21:30:20
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡΣΟΝ! (PHOTOS)
Η Αμερικανίδα σέντερ έφτασε στην Ελλάδα, πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο του Παλαιού Φαλήρου και την Τετάρτη θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τρίτη (1/9) το μεσημέρι η Χέλι Κριστόφερσον. Η Αμερικανίδα σέντερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, από το αεροδρόμιο, μετέβη απευθείας στο Ιατρικό Κέντρο του Παλαιού Φαλήρου και πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Στη συνέχεια πέρασε από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και είχε την πρώτη γνωριμία με τους ιθύνοντες του συλλόγου. Η Χέιλι Κριστόφερσον η οποία, την Τετάρτη (2/9) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, δήλωσε στο επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (www.osfp.gr):

«Είμαι ενθουσιασμένη ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, που ήρθα στον Πειραιά και θα συμμετέχω στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και να αρχίσουν οι αγώνες. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και πασίγνωστος στην Ευρώπη με μεγάλη ιστορία».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ