2015-09-14 01:12:15
Φωτογραφία για ΤΟ... ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΡΑΝΙΤΣ!
Το... ομολόγησε ο Ντάνιελ Πράνιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο.

Ο Κροάτης δεν μπορούσε να το πει πιο... ξεκάθαρα: "Έτσι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα".

* Πάλι καλά που το καταλάβατε και δεν... φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς!

"Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις. Δεν παίξαμε καλά και είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Κάτι πρέπει να αλλάξει, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά έτσι πρωτάθλημα δεν παίρνουμε. Ας περάσει η βραδιά και θα δούμε τι θα κάνουμε", είπε αρχικά ο Πράνιτς για να συνεχίσει:

"Αρκετοί παίκτες είναι φοβισμένοι. Αν θες να νικάς πρέπει να πιέζεις αλλά κάποιοι παίκτες δεν το βλέπουν έτσι. Το ζήτημα είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Πρέπει να αλλάξουμε γιατί ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα αλλά αν τα βλέπουμε όλα αρνητικά δεν κάνουμε κάτι".

Για να καταλήξει: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους μας και να τους πω ότι πρέπει να μείνουν ήρεμοι γιατί αν υπάρχει πίεση και από την δική τους μεριά όλα θα γίνουν πιο δύσκολα. Έχουμε μια καλή ομάδα και καλά αποδυτήρια. Τώρα είναι πολύ δύσκολη στιγμή".

** Τώρα για τις... αιχμές που άφησε για τους συμπαίκτες του είναι κάτι που δεν μας αφορά και δεν θα ασχοληθούμε! Άλλωστε έγινε... συνήθεια στις σημερινές δηλώσεις στο πράσινο στρατόπεδο, αφού δεν είναι ο μόνος που άφησε αιχμές... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ