2012-05-08 16:03:17
Φωτογραφία για Το «μπαλάκι» στον Αθανασιάδη
Νέα τροπή στις εξελίξεις της επόμενης μέρας στον Άρη έδωσε ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν απέσυρε την πρόταση που αφορά την εισροή 2 εκατ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου δείχνει πως περιμένει ποιοι έχουν τη διάθεση αλλά κυρίως τη δυνατότητα να καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση που να εγγυάται λύση.

Επίσης, ρίχνει το «μπαλάκι» στον Θανάση Αθανασιάδη να παρουσιάσει ένα πλάνο για την ομάδα στην επόμενη γενική συνέλευση της «Κοινωνίας Μελών Άρη».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Άρη θα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει αν θα μπορεί να στηριχτεί στα χρήματα που υπόσχεται ο Γιάννης Κόντης ότι θα δώσει, ακόμη και αν αποχωρήσει ή θα πρέπει να αναζητήσει εναλλακτικό πλάνο.

Παράλληλα, η «ΚΜΑ» προσπαθεί και αυτή από τη δική της πλευρά να βρει λύση που στην παρούσα φάση δεν φαίνεται στον ορίζοντα, παρά τις ζυμώσεις που έγιναν.


Παράταση μέχρι το τέλος του μήνα ζήτησε η διοίκηση του Άρη από τον δικηγόρο του Θέμη Κουλοχέρη, προκειμένου να καταβάλει την πρώτη από τις δέκα δόσεις των 26.000 ευρώ, κάτι που δέχθηκε η πλευρά του παίκτη, ώστε να διευκολύνει τη διοίκηση.

Συνάντηση με τον Ρίκι Φατί και τον δικηγόρο του, Γιώργο Ζελελίδη, είχε χθες ο Θανάσης Αθανασιάδης με αφορμή την προσφυγή που κατέθεσε ο Γάλλος. Ο παίκτης έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση αναβολής στην εκδίκαση της υπόθεσης που θα πραγματοποιηθεί μάλλον στις 21/5, την καταβολή της 1ης δόσης του διακανονισμού που υπέγραψε για την αδειοδότηση και αφορά ποσό 17.000 ευρώ έως 31/12 του 2011.

Επαφές με σχεδόν όλους τους παίκτες ή τους εκπροσώπους τους θα έχει αυτές τις μέρες ο πρόεδρος του Αρη, για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις αφού είναι λογικό να επικρατεί ανησυχία στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

πηγή : sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ