2015-10-01 10:04:07
Φωτογραφία για «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Σκληρή... αυτοκριτική από τον Περ Μερτεζάκερ, που χαρακτήρισε απαράδεκτη την εμφάνιση της Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Περ Μερτεζάκερ δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το... όνομά τους και δεν αναζήτησε δικαιολογίες για την κακή εικόνα της Άρσεναλ στην οδυνηρή ήττα από τον Θρύλο.

«Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί αρχίσαμε καλά τον αγώνα, ειδικά στις αντεπιθέσεις μετά τις στημένες φάσεις των αντιπάλων. Εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση και είναι ακατανόητο γιατί ήμασταν ανούσιοι και δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη και θα τιμωρηθούμε. Μας έλειπε η πειθαρχία… Όταν πετυχαίνεις ένα γκολ δεν πρέπει να βιάζεσαι μετά. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, να έχουμε καλύτερη οργάνωση και να βγάλουμε φάσεις μέσα από την κατοχή μας. Όταν παίζεις απείθαρχα και δεν κυνηγάς την μπάλα δεν έχεις τύχη. Θα πρέπει να μελετήσουμε τι έφταιξε. Όλοι μας μετανιώνουμε γι’ αυτή την εμφάνιση και θα χρειαστούν λίγες μέρες για να συνέλθουμε, εν όψει και του αγώνα με τη Μαν. Γιουνάιτεντ», δήλωσε ο Γερμανός αμυντικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ