2012-05-09 05:49:02
Φωτογραφία για Άκη,την τηλεκάρτα
Πυρετωδώς ετοιμάζεται η Βίκυ Σταμάτη για να συναντήσει για δεύτερη φορά τον Άκη Τσοχατζόπουλο σε ειδικό χώρο στον Κορυδαλλό, καθώς κοντεύουν να κλείσουν μια εβδομάδα από το πρώτο τους τετ- ε τετ. Ωστόσο  η σύζυγος του πρώην υπουργού δεν έχει σταματήσει την απεργία πείνας , αν και σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται πλέον και στέρεη τροφή, εκτός από χυμούς και νερό.

Εντωμεταξύ, η Βίκυ Σταμάτη δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα στο νέο περιβάλλον, της λείπει το παιδί της και συχνά ξεσπάει σε κλάματα.

Ο Άκης και οι … τηλεκάρτες

Την ίδια ώρα, από ότι φαίνεται ούτε ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει εγκλιματιστεί πλήρως στις ανδρικές φυλακές Κορυδαλλού, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα τηλέφωνα και συγκεκριμένα με τις τηλεκάρτες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, ο πρώην υπουργός, στην αρχή δυσκολευόταν να χρησιμοποιήσει την τηλεκάρτα και τον βοηθούσε σωφρονιστικός υπάλληλος. Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, ο κ. Τσοχατζόπουλος τα καταφέρνει μόνος του, ξεχνάει όμως τις τηλεκάρτες στον θάλαμο. Έτσι, πολλές φορές ο επόμενος κρατούμενος που πηγαίνει να τηλεφωνήσει του φωνάζει: «Άκη, την τηλεκάρτα».

πηγή: http://www.greek-radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ