2015-10-20 01:11:07
Φωτογραφία για Διακινούσε χασίς και βότκα
Μαζί με τα λαθραία οινοπνευματώδη ποτά, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και συσκευασίες με συνολικά 32 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά

Και λαθρέμπορος αλκοόλ και διακινητής ναρκωτικών ήταν ένας νεαρός που συνελήφθη από αστυνομικούς κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης για έρευνα που έγινε στην κατοικία του, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων στο Ηράκλειο!

Οι άνδρες της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, του αστυνομικού τμήματος Πύργου, της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τ.Α.Ε. έκαναν «φύλλο και φτερό» όχι μόνο το σπίτι που κατοικεί ο 28χρονος Έλληνας, αλλά και διάφορους άλλους χώρους που χρησιμοποιεί. Τελικά, ανακάλυψαν 186 φιάλες βότκα που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και τις κατέσχεσαν.

Μαζί με τα λαθραία οινοπνευματώδη ποτά, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και συσκευασίες με συνολικά 32 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά που είχε στην κατοχή του ο δράστης κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου του απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ