2012-05-09 11:58:02
Φωτογραφία για Λεχαινά: Ασυνείδητοι δηλητηρίασαν δύο κουταβάκια!
Την κακία και την ανθρώπινη διαστροφή εισέπραξαν δύο μικρά κουταβάκια στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών, τα οποία ξεψύχησαν... μαρτυρικά, έχοντας καταναλώσει δηλητηριασμένη τροφή.

Τα δύο κουταβάκια, ηλικίας 3 και 5 μηνών, βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του κ. Γεωργίου Αλτούνη, χωρίς να ενοχλούν κανέναν, ενώ πριν από περίπου τρεις μήνες, ακόμα ένα κουταβάκι του κ. Αλτούνη είχε την ίδια κατάληξη!

«Ήρθα το βράδυ της Κυριακής και βρήκα το μικρότερο κουταβάκι, το μαύρο να ψυχορραγεί» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Αλτούνης και συνέχισε: «Προσπάθησα να καταλάβω τι μπορεί να έχει συμβεί. Εκεί που μένουμε είναι εξοχή, δεν έχουμε κοντινούς γείτονες και γύρω γύρω από το σπίτι υπάρχουν χωράφια. Για ποιο λόγο να ρίξει κάποιος φόλα; Την επόμενη μέρα που ξαναπήγα, βρήκα και το δεύτερο κουταβάκι νεκρό με τα ίδια συμπτώματα. Βγήκα τότε να ρωτήσω μήπως κάποιος από τους γείτονες έχει βάλει παγίδες στα χωράφια του. Με διαβεβαίωσαν όλοι ότι δεν έχουν βάλει. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι να σκεφτώ γιατί και πριν τρίτες μου σκότωσαν άλλο ένα κουταβάκι. Δεν με θέλουν στη γειτονιά; Τόση κακία υπάρχει πια; Πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ».

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ