2015-10-25 12:54:09
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΤΡΕΝΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ «8Χ8»!
Την πρώτη του νίκη στο Περιστέρι μετά το 2012 θέλει να πετύχει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο, κάνοντας παράλληλα το «8Χ8» και να ισοφαρίσει ένα ρεκόρ που κρατάει... 40 χρόνια.

Εντυπωσιακή είναι μέχρι σήμερα η πορεία του Θρύλου στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας μέχρι τώρα εννιά νίκες σε δέκα ματς (μόνο από την Μπάγερν Μονάχου έχει χάσει).

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν σήμερα στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και πρώτος στόχος τους είναι η διεύρυνση του νικηφόρου σερί τους, κάνοντας το «8 στα 8» στο πρωτάθλημα (15:00, Novasports 2).

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα επιχειρήσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη μετά τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν και είχαν κερδίσει με σκορ 1-0 με γκολ του Νταβίντ Φουστέρ μέσα στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο Μάρκο Σίλβα αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες, μιας και εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Φουστέρ και Μανιάτης.


Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μάρκο Σίλβα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τη… δεκάδα του Ζάγκρεμπ και η μία αλλαγή θα αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μασουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Κασάμι, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Πάρντο και ο Σεμπά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τσόρι αντί του Φορτούνη, με τον Ιντέγε να παραμένει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ντα Κόστα, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Κολοβός, Σαλίνο και Ζντιέλαρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ