2015-11-01 03:04:34
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.!
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» και τη Βέροια νικώντας με 0-2 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και συνέχισε το απόλυτο σερί του στην Superleague κάνοντας το 9Χ9.

Σε ακόμα μία δύσκολη έδρα με τους ποδοσφαιριστές του Γεωργιάδη να παίζουν σκληρά, έως αντιαθλητικά πολλές φορές, ο Θρύλος πέρασε «αέρα» και πλέον στο μυαλό όλων υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Είναι το παιχνίδι της χρονιάς αυτό για τους ερυθρόλευκους, καθώς με νίκη τους διατηρούν τις πολλές πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Champions League, ενώ σίγουρα εξασφαλίζουν το ευρωπαϊκό τους εισιτήριο και τη νέα χρονιά.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα… βράζει και θα είναι κατάμεστο από οπαδούς του Θρύλου όπως σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι άλλωστε! Ο λαός του Ολυμπιακού άλλωστε θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ακόμα ένα παιχνίδι και αναμένεται να δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα, σπρώχνοντας τους ερυθρόλευκους στο τρίποντο-χρυσάφι!

Ο Μάρκο Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν καλύτερα από όλους την κρισιμότητα του αγώνα και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να έρθει άλλη μία μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία για τον Θρύλο το βράδυ της Τετάρτης!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ