2012-05-10 00:18:53
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, εμφανίστηκε πανευτυχής για την κατάκτηση του φετινού νταμπλ, κατά την αποχώρησή του από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, αλλά και την συγκίνησή του για την αποψινή (09/05) φιέστα των ερυθρόλευκων, υπογράμμισε ωστόσο, το κοινωνικό «πρόσωπο», το οποίο επιδεικνύει ο Θρύλος με την φιλανθρωπική του δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία μας. Συνεχίζουμε δυνατά, όπως είπα και στο μήνυμά μου προς τον κόσμο του Ολυμπιακού. Σήμερα θέλαμε να κάνουμε μία σεμνή τελετή. Τιμήσαμε κάποιες μεγάλες μορφές του Ολυμπιακού, όπως ήταν ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο φίλος μου, Μανώλης Κονταρός από την Κρήτη. Δεν θέλαμε να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για φιέστες… Τα χρήματα αυτά, όπως και οι εισπράξεις, θα πάνε στα συσσίτια του Πειραιά, όπως και σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Διότι δεν είμαστε εδώ μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την κοινωνία. Είμαι, όπως είπα, πολύ χαρούμενος για τις μεγάλες μας επιτυχίες και την κατάκτηση του νταμπλ…»

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου μας με την κάμερα του "onsports.gr":
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ