2012-05-10 14:50:08
Φωτογραφία για Οι άτακτοι πρόεδροι των ΗΠΑ
Οι παρακάτω άνδρες έγραψαν τη δική τους σελίδα στην ιστορία της Αμερικής. Επειδή όμως εκτός από πολιτικοί ήταν και άνδρες, είχαν μια ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες και δη στις γραμματείς τους.

Warren Gamaliel Harding  (1921-1923)

Ο πρόεδρος που συζητήθηκε πολύ για την ερωτική του ζωή έχει μια πιπεράτη φήμη να τον ακολουθεί. Λέγεται πως μία μέρα που ο ίδιος ερωτοτροπούσε με μια γυναίκα στο ιδιαίτερο γραφείο του, η σύζυγός του σε κατάσταση υστερίας επιτέθηκε στο φρουρό που στεκόταν στην είσοδο και δεν την άφηνε να περάσει!

Franklin D. Roosevelt (1933–1945)

O Roosevelt είχε περάσει τη δική του ερωτική περιπέτεια πριν μπει στο Λευκό Οίκο. Σύναψε σχέση με τη γραμματέα της συζύγου του, τη Lucy, μόλις αυτή προσελήφθη το 1914. Η γυναίκα του μάλιστα, όταν έμαθε για τη σχέση τους του προσέφερε διαζύγιο ώστε να είναι με τη γυναίκα που αγαπούσε, όμως η Lucy, όντας καθολική δεν μπορούσε να παντρευτεί ένα χωρισμένο άντρα με 5 παιδιά.


John F. Kennedy

Το όνομα του Kennedy έχει συνδεθεί με πολλές ερωτικές ιστορίες και με πλήθος εξωσυζυγικών σχέσεων. Μία από τις γυναίκες της καρδιάς του μάλιστα, η Alford, έγραψε ένα βιβλίο το 2011 περιγράφοντας τη σχέση που ανέπτυξε με τον πρόεδρο όταν ήταν μόλις 19. Εκεί περιγράφει πώς η πρώτη σεξουαλική συνεύρεση στη ζωή της έγινε με τον πρόεδρο Kennedy το 1962!

Bill Clinton (1993-2001)

Ποιος θα ξεχάσει την περιβόητη ιστορία του με τη γραμματέα του Monica (και το λεκέ στο φόρεμά της) και το σκάνδαλο που ξέσπασε το 1998; Η εξωσυζυγική σχέση του προέδρου με τη Monica είχε ξεκινήσει μετά την πρόσληψή της στο γραφείο του το 1995.
 
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ