2016-01-02 11:27:16
Φωτογραφία για Κοιμήσου σε νέο μαξιλάρι!
Σχεδόν το 70% των ανθρώπων θεωρεί ότι ένα άνετο μαξιλάρι είναι πολύ σημαντικό για έναν καλό ύπνο, αλλά πολλοί από εμάς κάνουμε ένα... κρίσιμο λάθος. Δεν τα αποχωριζόμαστε για χρόνια σαν φυλαχτό κάτω από το κεφάλι μας.

Στην πραγματικότητα, τα μαξιλάρια θα πρέπει να αντικαθίστανται περίπου κάθε έξι μήνες, λέει ο Robert Oexman, και οπωσδήποτε κάθε δύο χρόνια, σύμφωνα με το WebMD. Όσον αφορά την αλλαγή του στρώματος πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 5 έως 10 χρόνια. Οι άνθρωποι συνηθίζουν να μιλούν για το πόσο δυσάρεστο είναι το στρώμα τους, αλλά για τα μαξιλάρια καμία νύξη Οι συγκάτοικοι στο αυτί σου

Μία σειρά από πλάσματα και σκόνες μπορούν να βρεθούν στο μαξιλάρι. Η βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος παγιδεύονται εκεί, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ακμή. Τα ακάρεα σκόνης, τα οποία ανήκουν στην οικογένεια της αράχνης, κατοικούν ομοίως στις ρωγμές του μαξιλαριού σας. «Δεν μπορείς να τα δεις, αλλά είναι συμπυκνωμένα» σχολιάζει ο Mark R. Neustrom, DO, αλλεργιολόγος.


Οι εφιαλτικές εικόνες κατά την πραγματοποίηση των συναντήσεων με τα μαξιλάρια σας μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, δηλαδή δυσάρεστες αντιδράσεις σε άτομα που είναι αλλεργικά. Περίπου το 20% των ανθρώπων που έχουν αλλεργίες μπορεί να είναι αλλεργικοί στους τύπους των ακάρεων της σκόνης που συγκεντρώνονται σε κλειστούς χώρους.

Κοιμήσου σε νέο μαξιλάριΣε αντίθεση με την αλλεργία, για παράδειγμα στο τρίχωμα της γάτας, η πρωτεΐνη που προκαλεί αντιδράσεις στα ακάρεα της σκόνης δεν είναι συνήθως εναέρια. Έτσι τα συμπτώματα είναι ιδιαίτερα έντονα το πρωί, ένα καλό σημάδι πως το πρόβλημα θα μπορούσε να εντοπιστεί στο μαξιλάρι σας. Μάλιστα, κάποιος με ρινικά συμπτώματα μπορεί να χρειάζεται να κάνει εξετάσεις για αλλεργία στα ακάρεα της οικιακής σκόνης.

Τα ειδικά καλύμματα για μαξιλάρια μπορούν σίγουρα να βοηθήσουν, ενώ όταν έρχεται η ώρα να ψωνίσετε ένα νέο μαξιλάρι, να έχετε κατά νου ότι ο στόχος είναι να βρείτε αυτό που γεμίζει το κενό μεταξύ του κεφαλιού σας και των ώμων σας όταν ξαπλώνετε. Το τέλειο μαξιλάρι τοποθετεί το κεφάλι σας σε ευθυγράμμιση όταν κουρνιάζετε στην αγαπημένη θέση σας, τονίζει ο Oexman.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ