2012-05-11 13:15:11
Φωτογραφία για Πού πήγαν τα 4,2 δισ. που μας έδωσαν;
Ποιοί μισθοί και συντάξεις;

Όλα τα λεφτά στην ΕΚΤ και σε τόκους...!

Για Ελληνικό ομόλογο που κατέχει η ΕΚΤ πηγαίνουν τα 3,3 Δις, το οποίο όπως αποκαλύπτει η Le Monde ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΘΗΚΕ! Πανηγυρίζουν όμως για το PSI το οποίο εξόντωσε μικροομολογιούχους, ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ όπως Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια κλπ.

Τα υπόλοιπα 900 εκ. πηγαίνουν για αποπληρωμή …τόκων! Δηλαδή οι ξένοι δανειστές δεν χάνουν ούτε τους τόκους τους, ενώ οι Έλληνες έχασαν τις αποταμιεύσεις τους, τις ασφαλιστικές τους εισφορές, τα διαθέσιμα κοινωνικής πολιτικής.

Καταλάβατε τώρα πόσο αληθινοί βγαίνουμε για ότι γράφαμε τόσον καιρό; Όλοι δούλεψαν για να υποθηκεύσουν τον δημόσιο πλούτο, να εξασφαλίσουν τους κερδοσκόπους δανειστές και όχι τους καθαρούς επενδυτές ή αποταμιευτές.

Ο κύριος Παπαδήμος λοιπόν, εξυπηρέτησε θαυμάσια αυτούς που τον εξέλεξαν για πρωθυπουργό. Οι επιπτώσεις ενδεχόμενης στάσης πληρωμών για τους κολοσσούς μειώνονται και τώρα το ΔΝΤ ακονίζει τα μαχαιροπήρουνα για το πλιάτσικο των εγγυήσεων που πρόθυμα τις προσέφεραν οι εντολοδόχοι του πολιτικού συστήματος με κορωνίδα την παρέα του Γιώργου Παπανδρέου.


Τη Δευτέρα, η Ελλάδα καλείται να αποπληρώσει τα 450 εκατομμύρια ευρώ ομολόγων που δεν εντάχθηκαν στην μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους της που έκανε το Μάρτιο. Επίσης, η Αθήνα πρέπει να αποπληρώσει 3,3 δισεκατομμύρια ευρώ έως τις 18 του μηνός στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ξεδιάντροπες δηλώσεις Σόιμπλε

Ο κύριος Σόιμπλε δήλωσε σήμερα σε εφημερίδα ότι “Μπορούμε και χωρίς την Ελλάδα! Η έκθεση μας πλέον είναι πολύ μικρότερη από ότι δύο χρόνια πριν”!

Δεν περιμέναμε βέβαια τον Σόιμπλε να επιβεβαιώσει αυτό για το οποίο ουρλιάζουμε από τον Νοέμβρη του 2009. Ότι δηλαδή η παρεΐτσα Παπανδρέου το μόνο που κάνει είναι να καταστρέφει την χώρα, να εξαντλεί κάθε ικμάδα πλούτου και περιουσιακού στοιχείου ώστε να εξυπηρετηθούν οι πάντες εκτός από την χώρα.

Καταλάβατε για ποιούς δούλευαν με τέτοια μεθοδικότητα οι κύριοι του μνημονίου;

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να δεχτεί την μη τιμωρία αυτών των ανθρώπων;
Πηγή
kostasxan.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κέρασε ο Γκαρσία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κέρασε ο Γκαρσία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ