2024-02-23 10:55:03
Φωτογραφία για Δημήτρης Μακαλιάς: Με την Τσολάκη στον Alpha τα πράγματα στην πορεία δεν πήγαν καλά...
Με αφορμή την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Μπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην εφημερίδα Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, και μέσα σε όλα θυμήθηκε τη συνεργασία με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, αλλά κι εκείνη με την Ελένη Τσολάκη.

Έχεις προσαρμοστεί στην παρουσίαση. Το αισθάνεσαι;

Δεν καταλαβαίνω αν έχει αλλάξει κάτι σε μένα. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση, το ζωντανό, μου αρέσει πάρα πολύ ότι μπορώ να λέω τη γνώμη μου χωρίς κάποιος να μου λέει τι να πω ή να μην πω. Αυτά που συζητάμε στην εκπομπή, τα έχω συζητήσει και με τους φίλους μου. Μου αρέσει να πιάνω τον παλμό και έχω άποψη, δεν φοβάμαι να την πω, ακόμα κι αν νιώσω ότι θα δυσανασχετήσουν κάποιοι. Οπότε, μπορώ να σου πω ότι είμαι σε νερά ήρεμα και ρηχά, δεν βουτάω κάπου και χάνομαι. Νιώθω αρκετά ήσυχος και ασφαλής μέσα σε αυτό.

Ήταν πάντα εύκολες οι συνεργασίες σου;


Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ναι. Και αυτό νομίζω ότι δεν γίνεται τυχαία, γιατί το αισθάνεσαι από την αρχή. Στη περίπτωση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, που ήταν η πρώτη μου φορά, χρειάστηκε πολλή συζήτηση. Τους αγαπώ πάρα πολύ και αισθανόμουν ασφάλεια δίπλα τους. Ήξερα ότι μου είχαν εμπιστοσύνη.

Ήξερα ποιος είμαι και τι κάνω, οπότε ήξεραν τι προϊόν αγοράζουν. Δεν είμαι δημοσιογράφος, προσφέρω άλλα πράγματα σε μια ομάδα. Με την Τσολάκη στον Alpha τα πράγματα στην πορεία δεν πήγαν καλά με το κανάλι όσον αφορά την τηλεθέαση. Όμως εγώ στην ομάδα περνούσα τέλεια, απλά ολοκληρώθηκε πρόωρα η εκπομπή.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ