2012-05-11 13:27:03
Φωτογραφία για ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΕΙ ΤΟ ΒΕΘ
Σε παιχνίδια τρόμου έχουν εξελιχθεί οι διερευνητικές εντολές που έλαβαν τα τρία πρώτα κόμματα της βουλής για το σχηματισμό κυβέρνησης σχολιάζει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) Παναγιώτης Παπαδόπουλος επισημαίνοντας ότι οι πολιτικοί αρχηγοί δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

«Απαιτείται κυβέρνηση εδώ και τώρα. Δεν μπορεί η τύχη της χώρας να κρέμεται από τις διαθέσεις του κάθε τυχοδιώκτη πολιτικού που βάζει πάνω από όλα τα μικροκομματικά του συμφέροντα. Ακόμη και αυτή την κρίσιμη ώρα οι πολιτικοί δεν έλαβαν το μήνυμα τη κάλπης. Την ώρα που η αγορά έχει στεγνώσει και η κοινωνία αγωνιά για την επόμενη ημέρα οι πολιτικοί ερίζουν πάνω από τα συντρίμμια της χώρας» αναφέρει ο πρόεδρος του ΒΕΘ υπογραμμίζοντας ότι αν παραταθεί η ακυβερνησία εξανεμίζονται και οι τελευταίες ελπίδες σωτηρίας για την Ελλάδα.

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από το εξωτερικό είναι άκρως ανησυχητικά για το μέλλον της χώρας μας όσο και αν κάποιες πολιτικές δυνάμεις δείχνουν να σφυρίζουν αδιάφορα
. Τα χρονικά περιθώρια είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Έστω και την ύστατη στιγμή πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και να αναλάβει την τύχη της χώρας μία κυβέρνηση συνεργασίας, με στόχους τη διασφάλιση της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη και την διαπραγμάτευση για τη βελτίωση των όρων του μνημονίου. Οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ιστορικής ευθύνης τους. Σε διαφορετική περίπτωση η χώρα οδηγείται με γρήγορο βηματισμό στο χάος» καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος.

apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ