2016-02-17 12:36:24
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΠΡΑΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Ο Nτένις Πράετ βρίσκεται στην Άντερλεχτ από το 2011 και από τα 18 του έχει πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο "sdna" και αναφέρθηκε στους αγώνες με τον Ολυμπιακό που θα κρίνουν την πρόκριση στους "16" του Europa League :  

«Θυμάμαι ακόμα εκείνο το παιχνίδι (το 0-3 του Θρύλου στις Βρυξέλλες) . Ήταν ένα ματς που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει γκολ την κάθε ευκαιρία που δημιούργησε χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Όπως και να έχει, είχα εντυπωσιαστεί με την ποιότητα που διαθέτει αυτή η ομάδα».

Είναι ένα ποιοτικό σύνολο. Περιμένω πως και πώς να συναντήσω τον Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα. Η πρόσφατη ήττα τους (από την ΑΕΚ) δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Διανύουν από το ξεκίνημα μία τρομερή σεζόν και από την πλευρά μας θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε την τέλεια εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι μας.


Το ρόστερ που έχουμε διαθέτει μεγάλες ικανότητες. Θα χρειαστεί να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στον Ολυμπιακό. Τη σεζόν που διανύουμε, δυσκολευτήκαμε να έχουμε μια συνέπεια στην απόδοσή μας. Τώρα όμως βρίσκουμε επιτέλους μια σταθερή φόρμα. Το Σάββατο κερδίσαμε με ένα καθαρό 3-0 τη Ζούλτε-Βάρεγκεμ και κάθε βδομάδα βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Η αλήθεια είναι πως διαθέτουμε μια νεανική ομάδα, αλλά από την άλλη ήδη έχουμε αποκτήσει εμπειρίες αγωνιζόμενοι σε μεγάλες έδρες και σε γήπεδα με εχθρική ατμόσφαιρα. Ας μην ξεχνάμε ότι φέτος αντιμετωπίσαμε την Τότεναμ, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουμε παίξει σε έδρες όπως αυτές των Μίλαν και Ντόρτμουντ».

Για το αν μπορεί η Άντερλεχτ  μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και την κατάκτηση του βελγικού πρωταθλήματος, σχολίασε : 

«Θα προτιμούσα να καταφέρουμε και τα δύο. Να κατακτήσουμε τον τίτλο στο Βέλγιο, αλλά και να πάμε όσο μακριά μπορούμε στο Europa League».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ