2016-02-26 11:27:33
Φωτογραφία για Κατάληψη στο Διοικητήριο Ξάνθης από τους αγρότες – Μοίρασαν γάλα και φασόλια
-Προηγήθηκε κατάληψη με... άχυρα στην Δ.Ο.Υ. Ξάνθης το πρωί της Πέμπτης -Ακολουθούν νέες κινητοποιήσεις από τους αγρότες με κατάληψη στο Τελωνείο και αποκλεισμούς δρόμων

Στην κατάληψη του Διοικητηρίου, στο οποίο στεγάζεται η Π.Ε. Ξάνθης, προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ξάνθης, συνεχίζοντας μ' αυτό τον τρόπο τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Οι αγρότες μπήκαν για ακόμη μια φορά μέσα στην πόλη με τα τρακτέρ τους και κατευθύνθηκαν προς το κτίριο της Περιφέρειας όπου και ακινητοποίησαν τα οχήματά τους. Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε, το πρωί της Πέμπτης, η κατάληψη στο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης όπου οι αγρότες τοποθέτησαν μπάλες με άχυρα στην είσοδο της Εφορίας αποτρέποντας την λειτουργία των υπηρεσιών της.

Εκτός από την κατάληψη της Π.Ε. Ξάνθης, αγρότες και κτηνοτρόφοι αποφάσισαν την Παρασκευή να μοιράσουν δωρεάν γάλα και φασόλια σε πολίτες ενώ δηλώνουν πρόθυμοι να παραμείνουν στους δρόμους για όσο χρειαστεί.

Παράλληλα, οι κινητοποιήσεις τους συνεχίζονται μιας και ήδη έχει προγραμματιστεί αντίστοιχη κατάληψη στο Τελωνείο Ξάνθης για την ερχόμενη Δευτέρα ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο οι αγρότες θα επιστρέψουν και πάλι στο μπλόκο στην Γέφυρα του Νέστου προχωρώντας σε αποκλεισμούς του δρόμου από τις 12 έως και τη 1 το μεσημέρι.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ