2016-02-28 14:55:07
Φωτογραφία για Ξεκινάει το 29ο Ελληνικό Φεστιβάλ της Λόνστεϊλ στη Μελβούρνη
Στις 27 και 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εφέτος το «Φεστιβάλ της Λόνστεϊλ» στη Μελβούρνη. Το 29ο Ελληνικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στο «περιβάλλον» και τις μουσικές της Ελλάδας. Αποκορύφωμα του Φεστιβάλ θα είναι η δωρεάν συναυλία που θα δώσει ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης στην εξέδρα της Delphi Bank, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Φέτος, στο 29ο Ελληνικό Φεστιβάλ της Λόνστεϊλ θα υπάρχουν τρεις μεγάλες εξέδρες, όπου ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει τους ήχους τοπικών συγκροτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των: PolyXeni, Galata Express και Gyftos Lite, να δοκιμάσει το Tsifteteli Pump κ.α.

Μεταξύ άλλων, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, οι δίδυμες αδελφές της εκπομπής «My Kitchen Rules», Ελένη και Βίκυ Μουρσελλά θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα επιδείξεων μαγειρικής στο χώρο της Procal Greek Kitchen. Οι δύο αδελφές, που βρίσκονται πλέον στο Σίδνεϊ, μετά την παρουσία τους στην τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής το 2014 εργάστηκαν για την έκδοση του πρώτου τους βιβλίου μαγειρικής «Taking You Home» και για το άνοιγμα του δικού τους ελληνικού και σύγχρονου αυστραλιανού εστιατορίου «Twofold» στο ξενοδοχείο «Civic» του Σίδνεϊ.


Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, η οδός Λόνστεϊλ θα είναι γεμάτη με πωλητές τροφίμων όλο το Σαββατοκύριακο, προσφέροντας στους παραβρισκόμενους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ελληνικά εδέσματα και όχι μόνο.

Στον Παιδοχώρο του φεστιβάλ, έχουν προγραμματιστεί δραστηριότητες όπως ζωγραφική προσώπου, ταχυδακτυλουργικές παραστάσεις και χειροτεχνίες, που θα διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες.

Το 29ο Ελληνικό Φεστιβάλ της Λόνστεϊλ διοργανώνεται από την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα στη σχετική ιστοσελίδα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ